Έρχεται τον χειμώνα το ντοκιμαντέρ για τους Bee Gees

Η HBO Documentary Films απέκτησε τα δικαιώματα της Βόρειας Αμερικής στο The Bee Gees: How Can You Mend A Broken Heart.

Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, το οποίο ήταν επίσημη επιλογή του Φεστιβάλ ταινιών Telluride 2020 πριν την πανδημία, όπως αναφέρει το deadline.com, αφηγείται την ιστορία μιας εμβληματικής μπάντας που είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα σύμβολο της εποχής της ντίσκο του πολυεστέρα από τη στιγμή που το soundtrack τους τροφοδότησε το Saturday Night Fever .

Αυτό ήταν μόνο ένα μέρος της εξέλιξής τους ως μουσικοί, και ο Frank Marshall έχει σκηνοθετήσει μια οικεία ματιά στα αδέλφια Barry, Maurice και Robin Gibb . Έγραψαν περισσότερα από 1.000 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων είκοσι πρώτων επιτυχιών σε όλη την καριέρα τους. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο HBO αργότερα φέτος και θα είναι διαθέσιμη για ροή στο HBO Max.

«Όπως και πολλοί άνθρωποι, μου άρεσε πολύ η μουσική των Bee Gees», είπε ο Μάρσαλ, «αλλά η ανακάλυψη των ασυνήθιστων δημιουργικών ενστίκτων τους και του θησαυρού της μουσικής, του χιούμορ και της πίστης τους ήταν ένα υπέροχο ταξίδι δύο ετών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που είμαστε με το HBO και ήταν τιμή μου να δουλέψουμε σε αυτό το έργο. ”

“Είναι τιμή να λέω την ιστορία των Bee Gees – ως αδελφοί, ως σούπερ σταρ και εμβληματικούς τραγουδοποιούς – και να ρίξουμε φως στην απίστευτη καριέρα τους και στον παγκόσμιο αντίκτυπο της μουσικής τους”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Παραγωγός και Πρόεδρος / Διευθύνων Σύμβουλος της Universal Music Εκδοτικός Όμιλος, Jody Gerson.

Είπε ο Sinclair: «Αυτή είναι μια ιστορία για το πώς τρία αδέλφια με κορυφαία μουσικά δώρα δημιούργησαν μουσική που άγγιξε το συλλογικό ασυνείδητο σε πέντε ηπείρους για πέντε δεκαετίες κατ ‘ευθείαν», είπε. «Είναι αδελφότητα και οικογένεια, δημιουργικότητα, ψυχαγωγία, χαρά και τραγωδία. Όλοι αισθανόμαστε πολύ προνομιούχα να συμμετέχουμε. ”

Η ιστορία των Bee Gees με όλες τις μελωδίες τους, πέρασε από ένα σκηνικό μουσικό έργο με τους Barry Gibb , Elisabeth Murdoch και Stacey Snider στο Sister σε συνεργασία με τους παραγωγούς Steven Spielberg και Bohemian Rhapsody Graham King και γραμματέας Anthony McCarten με τον Paramount a μεγάλη αφηγηματική ταινία Bee Gees.

Το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του  deadline.com, παράγεται από τους David Blackman, Jody Gerson, Steve Barnett, Nicholas Ferrall, Cassidy Hartmann, Ryan Suffern. Ο σύμβουλος ιστορίας είναι ο Cassidy Hartmann.