Αγγελική: Η πρωταγωνίστρια που έχει master στην εγκληματολογία

Η Αγγελική έχει ενθουσιάσει ήδη το τηλεοπτικό κοινό της.

Η τηλεοπτική Σοφία της σειράς «Αγγελική», κάνει πολλές και δυσβάσταχτες υποχωρήσεις, είναι δοτική, δεν είναι εγωίστρια, δε διεκδικεί αλλά παρατηρεί και αντιλαμβάνεται πολλά. Γι’ αυτό και όταν μαθαίνει ότι ο άντρας της την απατά για δεύτερη φορά, θα τα γκρεμίσει όλα.

Κι ακόμη δεν έχει μάθει πως «πέτρα του σκανδάλου» είναι η έτερη νύφη της οικογένειας, Τζένη (Νάντια Μπουλέ). Η διάλυση του γάμου της θα σημάνει και τη διάλυση της ζωής της ή μήπως μακριά από την χειριστική οικογένεια Αργυρού θα μπορέσει να βρει τον πραγματικό της εαυτό;

Οι εντυπωσιακές σπουδές της τηλεοπτικής Σοφίας από την «Αγγελική»

Η Δήμητρα Σιγάλα ονειρευόταν από πολύ μικρή ηλικία να ασχοληθεί με την υποκριτική. Έτσι σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με τις σπουδές της, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική» έκανε χορό, μπαλέτο, Royal Academy και Jazz, ενώ έχει πάρει και πτυχίο στο τραγούδι από το Ελληνικό Ωδείο. Πριν κάποια χρόνια άλλωστε, εμφανίστηκε στο μιούζικαλ Chicago.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η @dimitrasigalaofficial υποδύεται το ρόλο της Σοφίας Αθανασίου, συζύγου του Παύλου Αργυρού και μητέρα δυο παιδιών. H διάλυση του γάμου της θα σημάνει και την διάλυση της ζωής της ή μήπως μακριά από την οικογένεια Αργυρού θα μπορέσει να βρει τον πραγματικό της εαυτό; H νέα δραματική σειρά του #alphatv κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00. #aggeliki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αγγελική Alpha TV (@aggeliki_alphatv_official) στις

Από την υποκριτική στην εγκληματολογία

Η τηλεοπτική Σοφία από τη νέα σειρά του Alpha, «Αγγελική», αποφάσισε να διευρύνει τις σπουδές της σε ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο. Ενώ η κρίση στην Ελλάδα έβαζε τέλος σε κάθε τηλεοπτική παραγωγή, η Δήμητρα Σιγάλα αποφάσισε να φύγει από τη χώρα για να σπουδάσει.

Έτσι, το 2011, εγκαταστάθηκε στη Βαρκελώνη όπου ξεκίνησε τις μεταπτυχιακές σπουδές στην εγκληματολογία με ειδίκευση στη δικαστική γραφολογία. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2014, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της εκεί.

Η οικογένεια της ηθοποιού ασχολείται με τον δικαστικό χώρο και πάντοτε την παρότρυναν να έχει μια σχέση με το αντικείμενο, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική». «Ήθελα να έχω κι ένα πτυχίο στο άλλο αντικείμενο και γιατί υπάρχει η κρίση κι ένα πτυχίο πρέπει όλοι να έχουμε» έλεγε πριν χρόνια για την απόφασή της εκείνη.

Βέβαια, η Δήμητρα Σιγάλα εξηγεί πως η ειδίκευσή της δεν περιλαμβάνει εξιχνίαση εγκλημάτων και προφίλ εγκληματιών. Παρακολούθησε ένα πρόγραμμα σπουδών για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, που όπως εξήγησε, δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Με τις γνώσεις της θα μπορούσε για παράδειγμα να πιστοποιήσει αν μία επώνυμη τσάντα είναι γνήσια ή όχι.