Άγριες Μέλισσες: H μεγάλη απόδραση της Μαρίας Κίτσου

Oι Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 κρατούν και φέτος τα σκήπτρα της ελληνικής μυθοπλασίας και οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν ήδη χτίσει ένα γερό σενάριο γεμάτο σασπενς και ανατροπές με στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η Λενιώ Σταμίρη που υποδύεται η Μαρία Κίτσου θα περάσει στα επόμενα επεισόδια δια πυρός και σιδήρου αφού το αποτέλεσμα της δίκης που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες θα είναι να οδηγηθεί στις φυλακές. Εκεί θα περάσει μεγάλες δυσκολίες στα χέρια του δεσμοφύλακα που θα υποδυθεί ο Τάσος Σωτηράκης αλλά και του βίαιου Διευθυντή των φυλακών που θα ερμηνεύσει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το αποκορύφωμα θα είναι ένας βιασμός και μία αναγκαστική έκτρωση που εκείνη δεν θα γνωρίζει καν. Στη φυλακή όμως θα αποκτήσει και καλούς φίλους καθώς και μια ισχυρή σύμμαχο, τη βαρυποινίτισσα Φωτεινή, ρόλο που θα κρατήσει η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Τι θα γίνει μετά από όλα αυτά; Μόλις η Λενιώ συνέλθει από τα προβλήματα υγείας και κυρίως από την έκτρωση που θα την υποβάλουν εν αγνοία της και αφού έχει περάσει ήδη κάποια χρόνια μέσα στη φυλακή θα μαζέψει δυνάμεις και μαζί με τη Φωτεινή και άλλες δύο συγκρατούμενες τους θα οργανώσουν τη μεγάλη απόδραση. Μια απόδραση με πολλά στοιχεία θρίλερ και τεράστια αγωνία.

Οι τέσσερις γυναίκες θα δραπετεύσουν μέσα από τις υπόγειες στοές των φυλακών όμως ένα λάθος θα τις προδώσει γρήγορα και έτσι θα βρεθούν κυνηγημένες από τους φύλακες. Το κυνηγητό θα τις οδηγήσει σε ένα δάσος όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες με τους διώκτες τους που και τότε είναι που η ηλικιωμένη Φωτεινή θα θυσιαστεί με τίμημα τη ζωή της για να σώσει τη Λενιώ που θα φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όλα αυτά θα γίνουν σε αρκετά επεισόδια από σήμερα και οι εικόνες που θα δουν οι τηλεθεατές θα είναι άκρως εντυπωσιακές με κινηματογραφικές προδιαγραφές.

Η αγωνία και το σασπενς θα έχουν κυρίαρχο ρόλο στον φετινό κύκλο των Άγριων Μελισσών και οι εξελίξεις ακόμα και μετά την απόδραση θα είναι καταιγιστικές, αφού ένας νέος κύκλος περιπέτειας θα ανοίξει για τη Λενιώ.

youfly.com