Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω αντιμέτωπη με έναν …πλούσιο γάμο!

Άγριες Μέλισσες… 5 χρόνια μετά… και…

Η Δρόσω μένει πλέον στην Αθήνα στο σπίτι του Ανέστη ενός παλιού φίλου του πατέρα της αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι.

Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί γνωρίζει τον Τάκη, έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά και της προτείνει να την κάνει τραγουδίστρια

Η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για την πρόταση συνεργασίας του Τάκη για να γίνει τραγουδίστρια παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία.

Η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για την πρόταση συνεργασίας του Τάκη για να γίνει τραγουδίστρια παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία.

Η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποια ψέματα της Φανής και το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στο δρόμο.

Τότε θα βρει στο πρόσωπο του Τάκη, τον σωτήρα της… ή μήπως όχι;

Η Δρόσω συνεχίζει να ζει και να εργάζεται στην Αθήνα έχοντας αφήσει πίσω της όλα όσα την πλήγωναν στο Διαφάνι. Πλέον είναι τραγουδίστρια σε γνωστό καμπαρέ και ο Τάκης είναι δίπλα της να τη στηρίζει.

Η Δρόσω θα γνωρίσει στο καμπαρέ τον Φίλιππο, που έιναι γόνος ισχυρής οικογένειας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Ο Φίλιππος θα γοητευτεί από την Δρόσω και θα την πολιορκήσει. Η μαντάμ Κούλα της λέει να φτιάξει μια καινούρια ζωή με τον, πλούσιο, Φίλιππο.

Ο Τάκης θα καυγαδίσει με τον Φίλιππο για τα μάτια της Δρόσως αφού δεν θέλει να την χάσει από τη ζωή του. Ο Φίλιππος έχει κάνη ήδη πρόταση στην Δρόσω που φαίνεται να κερδίζει ήδη μια θέση στην καρδιά της. Ο Τάκης σε μια απέλπιδα προσπάθεια θα της κλείσει ραντεβού με δισκογραφική εταιρία.

Ο Νώντας διώχνει τον Τάκη απ’ το μαγαζί ύστερα απ’ τον καυγά του με τον Φίλιππο ενώ η Δρόσω συνεχίζει να βρίσκεται στη μέση των δυο άντρων με τον Φίλιππο να κερδίζει έδαφος στην καρδιά της.

Η Δρόσω σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Φίλιππου να αλλάξει ζωή παρά τα όσα της λέει ο Τάκης που της κλείνει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…


loading...