Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης παίρνει τον νόμο στα χέρια του -πυροβολεί τον Μελέτη και φυλακίζεται

Οι εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1 είναι καταιγιστικές καθώς η δίκη της Ελένης επηρεάζει τους πάντες και οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές.

Οι εξελίξεις σε σχέση με την δίκη της Ελένης είναι δραματικές και επηρεάζουν ακόμα και εκείνους που δεν σχετίζονται άμεσα με τα γεγονότα, ενισχύοντας τα πάθη και τη δίψα για εκδίκηση.

Ο επόμενος που οδηγείται σε ακραίες ενέργειες είναι ο Μυλτιάδης. Σύμφωνα με το TV O’CLOCK, ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννου αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο του γιού του και στήνει καρτέρι θανάτου στον αδελφό του.

Όμως, για καλή του τύχη, ο Δούκας περνάει από το σημείο που τον περιμένει ο Μιλτιάδης μαζί με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη. Ακολουθεί έντονη λογομαχία ανάμεσα στους δύο Σεβαστούς και ο Μιλτιάδης σηκώνει το όπλο του και πυροβολεί.

Ο Μελέτης που είναι παρών στη σκηνή αντιδρά ενστικτωδώς και μπαίνει μπροστά στον Δούκα για να τον προστατεύσει με συνέπεια η σφαίρα να βρει αυτόν και να τον τραυματίσει βαριά.

Ενόσω ο Μελέτης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο Μιλτιάδης, κρατούμενος πλέον, περιμένει στωικά την τιμωρία του ενώ ο Δούκας, συντετριμμένος από τις τύψεις δεν μπορεί να πιστέψει την διπλή τραγωδία που βρήκε την οικογένεια.

Και καθώς οι ημέρες περνούν και τα σύννεφα πυκνώνουν στον ορίζοντα, ο Μιλτιάδης, σε μια έκρηξη του στη φυλακή, αυτοτραυματίζεται και οδηγείται στο αναρρωτήριο.