Το πρώτο ζώο που βλέπετε στη φωτογραφία αποκαλύπτει την αλήθεια για τον χαρακτήρα σας

Χωρίς να το σκεφτείτε ιδιαίτερα, απαντήστε ποιο είναι το ζώο που βλέπετε στο παραπάνω εικόνα. Ίσως μάθετε κάτι ενδιαφέρον για τον εαυτό σας και την προσωπικότητα σας.

1. Τίγρης

Δύναμη και ενέργεια. Ένας έντονος χαρακτήρας που συχνά κοντράρεται με  άλλες έντονες προσωπικότητες.  Απείθαρχος,  του αρέσει να προχωράει στο αντίθετο ρεύμα από όλους τους υπόλοιπους. Φιλόδοξος, πολλές φορές κατακτά την κορυφή. Ειδικά αν δεν αγνοεί τις απόψεις των άλλων και ακούει τις συμβουλές τους.

Δεν είναι πάντα άξιος εμπιστοσύνης. Ριψοκίνδυνος σε βαθμό απερισκεψίας, πολλές φορές φλερτάρει με την απόλυτη καταστροφή. Άνθρωποι που δεν έχουν πυγμή παραλύουν από τη μαγνητισμό του και γίνονται πιστοί ακόλουθοι του.

Οι τίγρεις θα πρέπει να μάθουν να σκέφτονται πριν κάνουν κάτι και να δεχτούν το γεγονός ότι κάποιες φορές κάνουν και αυτοί λάθη. 

2. Αετός

Οι αετοί θέτουν φιλόδοξους στόχους και κάνουν τα πάντα για να τους πραγματοποιήσουν. Είναι ευγενείς και φροντίζουν εκείνους που χρειάζονται τη βοήθεια τους. Δεν διστάζουν να μπουν μπροστά για να υποστηρίξουν κάποιον που έχει πέσει θύμα αδικίας ή εκφοβισμού. Ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω τους.

Είναι σίγουροι για τον εαυτό τους, δεν τους τρομάζει η περιφρόνηση και ο χλευασμός. Βλέπουν πολύ σοβαρά τον θεσμό της οικογένειας και δεν παντρεύονται ποτέ.

Εκφράζουν πάντα ανοιχτά την άποψη τους, αλλά το μεγάλο τους πρόβλημα είναι πως δεν μπορούν να διακρίνουν την ίντριγκα και την εξαπάτηση.

Σε κοινωνικό επίπεδο προκαλούν τη ζήλια των άλλων με τον αριστοκρατικό τους αέρα.

 

3. Σκύλος

Η προσωποποίηση της πίστης και της διανόησης!

Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η ειλικρίνεια και η αφοσίωση. Έχει υψηλή αίσθηση της δικαιοσύνης και αυτό τον επηρεάζει τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Πολεμά την αδικία μέχρι τελικής πτώσης.  Έτσι καταλήγει συχνά σε μεγάλες συζητήσεις, ακόμη και σε διαπληκτισμούς με άλλα άτομα.

Οι σκύλοι είναι πανέξυπνοι και βρίσκουν πάντα την κατάλληλη στιγμή να κάνουν αισθητή την παρουσία τους ή να εντυπωσιάσουν τους γύρω τους με κάποιο ευφυολόγημα.

Ο σκύλος είναι κάποιος που θες να είναι φίλος σου και όχι εχθρός σου.

Σιχαίνονται την προδοσία και μένουν πιστοί μέχρι το τέλος, όχι μόνο στην προσωπική τους ζωή, αλλά και στις πεποιθήσεις και τα ιδανικά τους.

4. Ελέφαντας

Η τιμή, οι εξαιρετικές νοητικές ικανότητες, η εξουσία, η σοφία και το κύρος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του τύπου.

Οι ελέφαντες προσελκύουν τους ανθρώπους με τον αυταρχισμό, το πείσμα και την αποφασιστικότητα τους . Έχουν έντονη προσανατολισμό προς την καριέρα και την κοινωνική τους θέση. Σε σύγκριση με τις τίγρεις, επιτυγχάνουν τον εκάστοτε στόχο τους με το να μελετούν εξονυχιστικά το κάθε τους βήμα και όχι με την υπέρμετρη φιλοδοξία τους. 

Η οικογένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Στη ζωή τους χρειάζονται έναν άνθρωπο που με την αγάπη του να τους βοηθά να πιστέψουν στον εαυτό τους και να αποβάλουν τις μαύρες σκέψεις. Τους αρέσει να περιτριγυρίζονται από φίλους και συγγενείς.

5. Σκίουρος

Αυτό το ζώο συμβολίζει την κινητικότητα, την αποτελεσματικότητα, την ενέργεια και την αφοσίωση σε ένα καθήκον. Οι σκίουροι έχουν υψηλή νοημοσύνη και προνοητικότητα. 

Σύμβολο της κινητικότητας, της αποτελεσματικότητας, της ενέργειας και της πλήρους αφοσίωσης στον στόχο.

Ο σκίουρος διαθέτει υψηλή νοημοσύνη, προνοητικότητα και είναι ιδιαίτερα δραστήριος. Θέλει πάντα να προχωρά μπροστά. Έχει ευχάριστο χαρακτήρα και ακαταμάχητη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και δύναμη.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τον σκίουρο ιδιαίτερα δημοφιλή. Πρόκειται για μια άκρως επικοινωνιακή προσωπικότητα που οι γύρω του επιδιώκουν να ρουφήξουν την αισιοδοξία του. Αυτή η ενέργεια που διαθέτει, τον βοηθά να αντιμετωπίσει ακόμη και τις πιο σκληρές δοκιμασίες της ζωής.

Είναι παρατηρητικός και αναλυτικός κι έτσι καταφέρνει πολλά.

Οι σκίουροι μπορούν να παρατηρήσουν και να αναλύσουν μια κατάσταση που τους βοηθά να πετύχουν πολλά. Κινούνται γρήγορα στο μέλλον, αλλά ποτέ δεν ξεχνούν την οικογένειά τους, ή από πού προέρχονται.

6. Βάτραχος

Πάντα ήρεμος και χαλαρός, ο βάτραχος απεχθάνεται τη βιασύνη και απολαμβάνει να παρατηρεί, να αναλύει όλες του τις επιλογές πριν κάνει την κίνηση του. Είναι καλός φίλος που ακούει και προσφέρει πάντα μια καλή συμβουλή. Η σοφία του τον βοηθά στον τομέα της εργασίας και αλλά και στην προσωπική του ζωή. Μερικές φορές όμως περιμένει λίγο περισσότερο από ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να χάνει κάποιες καλές ευκαιρίες.

Όταν όμως πάρει την απόφαση του, όλα κινούνται σε πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς και δεν υπάρχει ίχνος δισταγμού.

Αποφεύγει επικίνδυνες καταστάσεις χάρη στη διαίσθηση του. Η δουλειά του είναι η ζωή του.

7. Ψάρι

Η λέξη κλειδί; Διαίσθηση. Τα ψάρια καθοδηγούνται από τα σημάδια που βλέπουν κι έτσι αποφεύγουν με μαεστρία τις κακοτοπιές. Είναι επίμονα αλλά όχι ιδιαίτερα αντιδραστικά. Κερδίζουν τις μάχες τους κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα.

Ξέρουν να κρατούν όχι μόνο τα δικά τους μυστικά αλλά και των άλλων. Έχουν ιδιαίτερη αίσθηση της ιδιωτικότητας.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς σε ακραίες αλλαγές διάθεσης. Οι γύρω τους δεν το καταλαβαίνουν συχνά, γιατί τα πρόσωπα τους δεν είναι καθόλου εκφραστικά. Αυτό τους κάνει να φαίνονται ιδιαίτερα μυστηριώδεις.  Δεν είναι ότι προσπαθούν να κρύψουν κάτι, απλά προτιμούν να μην σπαταλούν άδικα την ενέργεια τους και προτιμούν να μαζεύουν δυνάμεις περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσουν.