12ο Aegina Fistiki Fest από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Αίγινας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας συνδιοργανώνουν το 12ο Aegina Fistiki Fest, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα 16 – 19 Σεπτεμβρίου 2021 και αναμένεται να προσελκύσει, όπως κάθε χρόνο, πλήθος επισκεπτών.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω και λόγω της αγροτικής – εμπορικής έκθεσης κατά μήκος της παραλιακής Λεωφόρου Δημοκρατίας, έχουν διαμορφωθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από Τετάρτη 15 έως και Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, τόσο στην παραλία όσο και στους γύρω δρόμους της πόλης της Αίγινας.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Με ευδιάκριτο το διττό συμβολισμό της, η αφίσα του 12ου Aegina Fistiki Fest κινείται στο κλίμα της φετινής επετειακής χρονιάς. Χρησιμοποιεί ως κεντρικό στοιχείο το τσαρούχι και στη θέση της φούντας του, που κατά μία έννοια ταυτίζεται με το δέντρο της λευτεριάς, έχει έναν κούνο φιστικιάς. Και κάπως έτσι, ο πολύτιμος καρπός – σύμβολο του νησιού μας, συναντιέται με ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά ελληνικά σύμβολα!

Το 12ο Aegina Fistiki Fest 2021 σε λίγες ημέρες ξεκινάει λοιπόν με τα τσαρούχια τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του!

 Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...