25η Μαρτίου: Μικρή μουσική «παρέλαση» για τα 200 χρόνια από τον Διονύση Σαββόπουλο

«Αχ Ελλάδα σ’αγαπώ!» είναι ο τίτλος της μικρής μουσικής «παρέλασης» τραγουδιών για την 25η Μαρτίου, που ετοίμασε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» ζήτησε από τον αγαπημένο τραγουδοποιό και μέλος της Ολομέλειας της Επιτροπής, να οργανώσει μια μικρή μουσική παρέλαση για το ’21, για τη μνήμη μας, για την ταυτότητά μας.

Μια μουσική παρέλαση με διαμάντια της μουσικής μας, με αγαπημένες φωνές σε μοναδικές ηχογραφήσεις, για να μας συνοδέψει στη γιορτή των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση.

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Διονύσης Σαββόπουλος προλογίζει το κάθε τραγούδι και μας ξεναγεί σε ένα μοναδικό ταξίδι στο μουσικό πολιτισμό της σύγχρονης Ελλάδας.

Η μικρή μουσική παρέλαση τραγουδιών για την 25η Μαρτίου,  είναι πλέον προσβάσιμη, υπό τη μορφή podcast, στην ιστοσελίδα της Επιτροπής, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.greece2021.gr/ax-ellada-s-agapo/

Τη μουσική συμπληρώνουν και πλαισιώνουν εικαστικές συνθέσεις του Αλέξη Κυριτσόπουλου.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια του έτους, η δράση θα επεκταθεί και θα διευρυνθεί με νέες μουσικές αφηγήσεις και διαδρομές.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την 25η Μαρτίου, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.greece2021.gr/25martiou

in.gr

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...