8 Λέξεις και … Τι θα γίνει σήμερα;
Η Έρση αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στον Οδυσσέα, όμως εκείνος διατηρεί σκληρή στάση απέναντί της.
Η Αποστολία συγκρούεται ανοιχτά με τον Δημήτρη. Ο Φρίξος αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για λίγες μέρες για να παρακολουθήσει την Ηλιάνα.
Αφήνει το μαγαζί στην Ιφιγένεια και τον σκύλο στην Έλλη.
Ο Αιμίλιος αρχίζει να γνωρίζει καλύτερα την Ελισάβετ και δείχνει να του αρέσει πάρα πολύ.
Παράλληλα, ο Άκης αρνείται να παραδώσει τα ηνία του πολιτικού ρεπορτάζ και ξεκαθαρίζει στον Αλέκο πως εκείνος θα έχει την τελευταία κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα.
Ο Φρίξος εντοπίζει την Ηλιάνα κι αρχίζει να την παρακολουθεί στενά.
Ο Φρίξος παρακολουθεί την Ηλιάνα και συλλέγει πληροφορίες για τη ζωή της.
Κάποια στιγμή κρυφακούει μια συζήτηση που έχει με τον Αλέκο και μαθαίνει κάτι που επηρεάζει την έρευνά του.
Η Εύα αποφασίζει να μην πάρει τη 48ωρη αναβολή, ρισκάροντας έτσι την προφυλάκιση.
Εξουθενωμένη πια, δίνει την κατάθεσή της μπροστά σε Ανακριτή και Εισαγγελέα ελπίζοντας στην επιείκειά τους.
Ο Άκης μιλάει σκληρά στον Αιμίλιο, ξεκαθαρίζοντας έτσι μια και καλή ποιος κάνει κουμάντο στο κανάλι.
Αυτό όμως εξαγριώνει τον διευθυντή ειδήσεων, ο οποίος δηλώνει παραίτηση στον Αλέκο.
Η Ιφιγένεια το παίζει αφεντικό στο μαγαζί του Φρίξου και κάνει κάποιες ριζικές αλλαγές που έχουν μεγάλο ρίσκο για την επιχείρηση.
Η Εύα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο όλα αυτά που του έκρυβε τόσο καιρό και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό.
Στο μεταξύ, ο Άκης πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας ενώ εκείνη έχει ραντεβού εκεί με τον Σίμο.
Η Βικτώρια, κλαίγοντας στην αγκαλιά του Μιχαήλ, του υπόσχεται ότι θα χωρίσει επιτέλους τον Δημήτρη.
Η Έρση χτυπάει την πόρτα του Οδυσσέα μετανιωμένη και του ζητάει συγνώμη…
Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News