8 Λέξεις: Εισβάλλει και αναστατώνει τα πάντα

Το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις προετοίμασε το τηλεοπτικό κοινό για τις ανατροπές που θα υπάρξουν.

Ο Αντρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του φρόντισαν οι εξελίξεις της σειράς να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μάλιστα, στον δεύτερο κύκλο νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στις 8 Λέξεις και φέρνουν νέα δεδομένα στην πλοκή.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως στη σειρά μπαίνει ο Γιάννης Σπαλιάρας, έγινε γνωστό ένα ακόμη πρόσωπο που θα δούμε σε αυτήν.

 

Αναφερόμαστε στον Γιάννη Κρητικό, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και ξεκίνησε γυρίσματα. Η αποκάλυψη έγινε από τον Αντρέα Γεωργίου, ο οποίος δημοσίευσε μέσω InstaStories βίντεο από τα πρώτα γυρίσματα του καλλιτέχνη.

8 Λέξεις Ηθοποιοί: Νέο πρόσωπο αναστατώνει την σειρά

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γιάννης Κρητικός θα ενσαρκώσει τον ρόλο ενός άντρα που θα μπει στην ομάδα φύλαξης του Άκη Αρώνη και θα φέρει τα πάνω κάτω στη γειτονιά. Θα γίνει το πρωτοπαλίκαρο του Αρώνη, αλλά θα ξεκινήσουν περιπέτειες απείρου κάλλους όταν θα βάλει στο μάτι την Αποστολία!

8 Λέξεις Ηθοποιοί: Νέο πρόσωπο αναστατώνει την σειρά

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι συνεχείς εξελίξεις στην πλοκή, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και η πορεία της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης είναι ανοδική.

serfare

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...