8 Λέξεις: Ένας εραστής και μια ατζέντης εισβάλλουν στη σειρά

Δύο νέες αφίξεις έρχονται στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», καθώς ένας εραστής και μια ατζέντης εισβάλλουν σε αυτή.

Πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα επόμενα επεισόδια θα δούμε να μπαίνει στη σειρά ο Τόνι Δημητρίου. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον γυναικολόγο Δημοσθένη Αθανασίου ο οποίος θα μπει στη ζωή της Ναυσικάς (Πέμυ Ζούνη).

Όταν αντιληφθεί την παρουσία του ο Μάρκος Καλλέργης γίνεται έξαλλος και ετοιμάζεται να δώσει μάχη προκειμένου να μη χάσει τη Ναυσικά από τη ζωή του.

Ο Τόνυ Δημητρίου συμφώνησε να εμφανιστεί σε περίπου 30 επεισόδια της σειράς των Κούλλη Νικολάου και Ανδρέα Γεωργίου, ενώ να θυμίσουμε ότι για τελευταία φορά τον είχα δει στη tv πέρσι σ’ ένα γκεστ ρόλο της κωμικής σειράς του Alpha «Σπίτι είναι».

Τόνι Δημητρίου

Ποια είναι η Σύνθια Κίνλεϊ;

Επίσης ένα ακόμη νέο πρόσωπο θα προστεθεί στο καστ. Πρόκειται για την κύπρια ηθοποιό Έλενα Σάββα που θα υποδυθεί μια ατζέντισσα από το Λονδίνο, την Σύνθια Κίνλεϊ. Η τελευταία πηγαίνει στη Κέρκυρα και κάνει μια άκρως δελεαστική επαγγελματική πρόταση στον Οδυσσέα ο οποίος όμως την απορρίπτει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η Έλενα Σάββα με την κόρη της

Η Έρση αντιδρά και μια νέα διαμάχη ξεσπά μεταξύ τους. Ο Οδυσσέας θυμίζει στην Έρση τι συνέβη με την Αντιγόνη και πως κινδύνεψε να διαλυθεί ο γάμος τους και δηλώνει αιώνια πίστη απέναντι στη σύζυγο και ατζέντισσά του.

Η Σύνθια επιμένει στην πρόταση της αλλά ο Οδυσσέας της ξεκαθαρίζει ευθέως πως δεν μπορεί να δεχτεί τη συνεργασία που του προτείνει. Από τη πλευρά της η Έρση που είναι παρούσα στη συζήτηση τους παρεμβαίνει και αφήνει ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό για το μέλλον αυτής της συνεργασίας.

Νέο πρόσωπο στις «8 λέξεις»

Ένα ακόμη νέο πρόσωπο που θ’ αρχίσουμε να βλέπουμε στη σειρά είναι και η Κρίστη Παπαδοπούλου, η οποία κρατά τον ρόλο της συζύγου του Αιμίλιου Φωκά (Θεοχάρης Ιωαννίδης), της Μάγδας.

Κρίστη Παπαδοπούλου - 8 Λέξεις: Ένας εραστής και μια ατζέντης εισβάλλουν στη σειρά

Στον γάμο τους, σύμφωνα με το σενάριο, θα υπάρξουν κάποιες ρωγμές, αφού ο άντρας της ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Ελισάβετ (Άννα Μπεζάν) η οποία όμως όταν μαθαίνει ότι είναι παντρεμένος τον εγκαταλείπει.

Η επιτυχημένη σειρά «8 λέξεις» αναμένεται συναρπαστική λοιπόν στη συνέχεια, αφού ένας εραστής και μια ατζέντης μπαίνουν σε αυτή!

youfly.com

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...