Αγγελική: Αυτή τη φορά την γλίτωσε αλλά για πόσο ακόμα

Στην Αγγελική δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει σοκάρει η λανθάνουσα βιαιότητα

Μια βιαιότητα που πολλές φορές κυμαίνεται στο επίπεδο ψυχολογικού θρίλερ

Ο Δημήτρης αποδεικνύει µε την περίεργη συμπεριφορά του πως κρύβει µία άλλη πλευρά του χαρακτήρα του, µία πιο σκληρή και σκοτεινή πλευρά, που ίσως µόνο η Αθηνά γνωρίζει. Όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει, ο τρίτος γιος της οικογένειας Αργυρού προσεγγίζει µε άρρωστες ορέξεις γυναίκες και γίνεται πολύ επικίνδυνος. Μία αντίστοιχη σκηνή πρόκειται να δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Σύμφωνα µε τις εξελίξεις, ο Δημήτρης ένα βράδυ πηγαίνει σε ένα πάρκο µε σκοπό να βρει µία γυναίκα και να την κακοποιήσει. Πράγματι, µία ανυποψίαστη κοπέλα γίνεται το θήραμά του. Ο νεαρός τής επιτίθεται και την αναισθητοποιεί. Αυτή τη φορά, όμως, δεν προλαβαίνει να κάνει πράξη όσα έχει στο άρρωστο μυαλό του, καθώς κάποιος τον πιάνει στα πράσα. Ο ίδιος, όμως, προλαβαίνει να απομακρυνθεί από το σημείο γρήγορα πριν κάποιος προλάβει να τον αναγνωρίσει και να τον πιάσει, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει.

Ο Δημήτρης, φανερά ταραγμένος, επιστρέφει στο κτήμα όπου ζητάει από την Κατερίνα να µμείνει μακριά του. Η αντίδρασή της, όμως, τον αιφνιδιάζει. Την επόμενη μέρα, και ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεπεράσει το περιστατικό, ο ερχομός ενός άντρα στο σπίτι των Αργυρών αποτελεί απειλή για τον νεαρό. Ο λόγος για τον αστυνόμο Βασίλη Μακρή (τον οποίο πρόκειται να υποδυθεί ο Νικόλας Γκιούλης), ο οποίος καταφτάνει στη φάρμα ζητώντας τον Δημήτρη για να του κάνει κάποιες ερωτήσεις.

Η Αθηνά ενημερώνεται για την έλευση του αστυνόμου και ζητάει να τον δει. Εκείνος την ενημερώνει για το ότι µία γυναίκα δέχτηκε επίθεση αποκαλύπτοντάς της, µμάλιστα, πως κάμερες ασφαλείας κοντά στο πάρκο εντόπισαν το αυτοκίνητο του γιου της. Εκείνη πανικοβάλλεται, αλλά καταφέρνει να κρατήσει την ψυχραιμία της. Μάλιστα, διώχνει τον αστυνόμο Βασίλη Μακρή, αλλά στη συνέχεια ζητάει από τον Δημήτρη να µμιλήσουν οι δυο τους. Η ίδια πιέζει τον γιο της να της πει πού ήταν και τι έκανε το προηγούμενο βράδυ, καθώς ανησυχεί πως πράγματι εκείνος είναι ο άντρας που επιτέθηκε στην κοπέλα.

Λίγες ώρες αργότερα, η Αθηνά πείθει τον Δημήτρη να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να µμιλήσει µε τον αστυνόμο που τον ζήτησε, καθώς διαφορετικά θα κινήσει υποψίες. Ο νεαρός, ύστερα από απαίτηση της µμητέρας του, πηγαίνει στο γραφείο του αστυνόμου Μακρή και µμαθαίνει κάτι που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η κοπέλα που δέχτηκε επίθεση βρίσκεται εκεί και θα προσπαθήσει να τον αναγνωρίσει.

Ο Δημήτρης αυτή την φορά την γλύτωσε αλλά για πόσο ακόμα;

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


 

loading...