Αγγελική: Η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής!

Δεν ήταν τυχαία τελικά η αδυναμία που έδειχνε η Δανάη στη νοσοκόμα της γιαγιάς της, Αθηνάς. Όπως θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια, πραγματική της μαμά είναι η… Αγγελική!

Δεν έχουν περάσει πολλά επεισόδια από εκείνο όπου ο Στέφανος αποκάλυψε στο ένα και μοναδικό του παιδί πως είναι υιοθετημένο, ύστερα μάλιστα από πίεση της Τζένης. Η είδηση δεν άρεσε καθόλου στην μικρή Δανάη και ουδόλως έδειχνε να εκτιμά την ειλικρίνεια του πατέρα της. Αντιθέτως, ξέσπασε εναντίον του για το ψέμα που είχαν πλάσει γύρω της. Σιγά-σιγά όμως θα αρχίσει η παραδοχή της τρομερής αυτής αποκάλυψης που αναστάτωσε σύσσωμη την οικογένεια Αργυρού. Πιο συγκεκριμένα, η μοναδική κληρονομιά του Στέφανου, θα συνειδητοποιήσει την αγάπη μέσα στην οποία μεγάλωσε από στους γονείς της. Τη μητέρα της που έχασε από νωρίς και τον Στέφανο που τη λατρεύει και δεν της χαλάει κανένα χατίρι. Μάλιστα, ένα από αυτά θα είναι να επισκεφτούν το ορφανοτροφείο της περιοχής απ’ όπου την πήραν για να μάθουν επιτέλους την μεγάλη αλήθεια, δηλαδή το όνομα των βιολογικών της γονιών.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Η αναζήτηση των γονιών της δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς όμως η Δανάη έχει αποφασίσει να μάθει την ιστορία της, δεν θα διστάσει να κινήσει θεούς και δαίμονες προκειμένου να φτάσει σε αυτούς και να μάθει την δική τους εκδοχή. Πάντα έχοντας στο πλάι τον πατέρα της. Έπειτα από μεγάλη έρευνα θα αποκαλυφθεί πως η βιολογική της μητέρα την άφησε στο ίδρυμα πριν περίπου 17 χρόνια, ενώ το όνομα που θα έχει δώσει δεν είναι το πραγματικό. Όλα τα παραπάνω θα φτάσουν στα αυτιά της Αγγελικής από τον Στέφανο και μοιραία θα θυμηθεί τη δική της ιστορία. Εκείνη που προσπαθεί τόσα χρόνια να “θάψει” στη συνείδησή της. Θα θυμηθεί τη μέρα που άφησε στο ίδρυμα το δικό της παιδί, εκείνο που μεγάλωσε στα σπλάχνα της έπειτα από τον βιασμό που υπέστη από τους Αργυρούς. Καθώς όμως θα αντιληφθεί πως το ίδρυμα που άφησε το μωρό της είναι ίδιο με εκείνο από το οποίο ο Στέφανος και η πρώην γυναίκα του πήραν τη Δανάη αλλά και το γεγονός πως οι ημερομηνίες ταιριάζουν, θα καταλάβει πως η μάνα που ψάχνει να βρει η μικρή είναι… εκείνη!

TiVi ΣΙΡΙΑΛ


loading...