Αγγελική: Καταφθάνει φουριόζα η Ελένη – Ποιος άλλος ήξερε την ύπαρξη της;

Η Ελένη, όπως είναι το όνομα της ηρωίδας, καταφθάνει στο κτήμα, αποφασισμένη να συναντήσει την Αθηνά Αργυρού. Το νέο αυτό πρόσωπο μπαίνει στη σειρά «Αγγελική» για να ταράξει τη ζωή της Αργύρου, ή αλλιώς τη Φιλαρέτη Κομνηνού.

Εκείνη τη δέχεται αλλά όταν της αποκαλύπτει ποια είναι καταρρέει. Πρόκειται για την κόρη του συζύγου της, την οποία και απέκτησε εκτός γάμου. Όλοι σοκάρονται με τα νέα που φέρνει η κοπέλα αυτή. Πιο πολύ όμως η Αθηνά, η οποία αδυνατεί να πιστέψει τη σχέση του κοριτσιού με τον άνδρα της, που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Η Ελένη θα προσπαθήσει να της εξηγήσει πώς έμαθε την αλήθεια και γιατί ήρθε αυτή τη στιγμή στο κτήμα. Τους αποκαλύπτει λοιπόν ότι και εκείνη ανακάλυψε τη σχέση με την οικογένεια Αργυρού από τη μητέρα της. Η αποκάλυψη έγινε λίγο πριν πεθάνει. Γι’ αυτό και η ηρωίδα εμφανίστηκε τώρα στη ζωή τους. Αγγελική εξελίξεις

Παράλληλα, όμως η κοπέλα εκμυστηρεύεται στην Αθηνά ότι εκτός από τη μητέρα της υπάρχει και κάποιος άλλος που γνωρίζει τη σχέση της με την οικογένεια. Και αυτό το πρόσωπο είναι που σχετίζεται και με καταθέσεις στον προσωπικό της λογαριασμό. Η Αθηνά βρίσκεται αντιμέτωπη με την εξιχνίαση δύο γεγονότων. Το νέο σχετίζεται με το κατά πόσο ισχύουν όλα ισχυρίζεται η Ελένη. Το δεύτερο με την αναζήτηση του άγνωστου γι’ αυτήν προσώπου που συνδράμει οικονομικά στην κοπέλα.

Την ίδια στιγμή και οι γιοι της Αθηνάς, ο Στέφανος, ο Παύλος, ο Νικόλας και ο Δημήτρης δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο πατέρας τους, τους έκρυβε ένα τέτοιο μυστικό. Είναι όμως αποφασισμένοι να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από το λογαριασμό στον οποίο κατατίθενται χρήματα για την Ελένη.

serfare

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


 

loading...