Αγγελική: Κόβεται η σειρά

Κόβεται η Αγγελική – Ραγδαίες εξελίξεις

Δυσάρεστα νέα έχω να σας μεταφέρω σήμερα στο Vanda’s blog του Youweekly.gr κι αυτά αφορούν τον ALPHA που όπως φαίνεται είναι κοντά στο να πάρει μια τεράστια απόφαση!Κόβεται πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η νέα σειρά του σταθμού Αγγελική. Έτσι ακούγεται τουλάχιστον στους διαδρόμους της Παλλήνης.

Γιατί κόβεται η Αγγελική στον ALPHA – Όλο το παρασκήνιο

Το κανάλι είχε εναποθέσει τις ελπίδες του στην συγκεκριμένη σειρά, πιστεύοντας πως θα γίνει η δική του Άγρια Μέλισσα. Κάτι που τελικά δεν ισχύει αφού η σειρά φλερτάρει καθημερινά με μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης και η prime time του ALPHA φαίνεται να αιμορραγεί.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος, λοιπόν, που ο σταθμός κάνει και ξανά κάνει συσκέψεις. Από την μία δεν θέλει να την κόψει γιατί κάπως θα πρέπει να το αναπληρώσει αυτό το κενό, από την άλλη όμως τα ποσοστά που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB σε μια ζώνη που έχει πολύ σκληρούς αντιπάλους είναι αρκετά απογοητευτικά.

Πληροφορίες μου, που θα σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda’s blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως η σειρά Αγγελική ενδέχεται να ολοκληρωθεί πρόωρο πριν τα Χριστούγεννα…

youweekly

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...