Αγγελική: Ο Δημήτρης ξεφορτώνεται τον μάρτυρα

Μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα την οδηγήσει φαινομενικά στη λύση του μυστηρίου γύρω από το θάνατο του πατέρα της θα βρεθεί η Αγγελική, καθώς ένας νέος ήρωας εισβάλλει στη σειρά και την αναστατώνει. Ο Δημήτρης όμως καραδοκεί και μάλιστα αυτή τη φορά θα περάσει δυναμικά στην αντεπίθεση.

Όταν η Αγγελική (Μαίρη Μηνά) πέρασε το κατώφλι των Αργυρών είχε στο μυαλό της δύο ερωτηματικά. Το ένα εξ αυτών έχει να κάνει με την αποκάλυψη του τέταρτου ατόμου που ήταν παρών στην κακοποίησή της. Το δεύτερο η αναζήτηση στοιχείων σχετικά με την αυτοκτονία του πατέρα της.  Και στις δύο περιπτώσεις η Αγγελική επιζητά την εκδίκηση για όλα όσα έζησε εκείνη και η οικογένειά της. Οι εξελίξεις στο σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη θα είναι καταιγιστικές και το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο για κανέναν ήρωα.

Αγγελική επεισόδια 10 11 μηνά - Αγγελική: Νέος ήρωας μπαίνει στη σειρά κι αναστατώνει την Αγγελική

Σε αυτή τη φάση η Αγγελική έχει καταλήξει στο γεγονός ότι ο Στέφανος (Γιώργος Χρυσοστόμου) δεν ήταν παρών στο βιασμό της. Τα τρία αγόρια της Αθηνάς Αργυρού (Φιλαρέτη Κομνηνού) εμπλέκονται στο συμβάν, ωστόσο η Αγγελική συνεχίζει ν’ αναζητά στοιχεία για το τρίτο πρόσωπο.

Η Αγγελική μαθαίνει μία πληροφορία για το θάνατο του πατέρα της

Εντω μεταξύ ένα ευχάριστο γεγονός θα φέρει την ηρωίδα αντιμέτωπη με μία αποκάλυψη, που αγνοούσε εδώ και χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Θωμάς (Γιάννης Στεφόπουλος) θ’ αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο τραγούδι, κάνοντας εμφανίσεις σ’ ένα ταβερνάκι, καλεί το γιο του το Μιχάλη (Μιχάλη Λεβεντογιάννη) να το δει. Εκείνος μαζί με την Αγγελική θέλοντας να τον στηρίξουν πηγαίνουν στο ταβερνάκι.

φωτογραφίες για τα επεισόδια 16 και 17 - Η Αγγελική μαθαίνει μία πληροφορία για το θάνατο του πατέρα τηςΣτο ίδιο μαγαζί θα βρίσκεται όμως και ένα πρόσωπο από τα παλιά. Πρόκειται για έναν κάτοικο της περιοχής και παλιό γνώριμο της οικογένειας Αργυρού. Ο Παναγιώτης, όπως είναι το όνομα του ήρωα, μόλις βλέπει τα δύο νέα παιδιά, ξυπνούν μέσα του μνήμες από το παρελθόν.

Η συζήτηση μεταξύ των τριών προσώπων γίνεται με συνεχείς αναφορές στο παρελθόν, καθώς αυτό και μόνο τους συνδέει. Όταν η Αγγελική διαπιστώνει ότι ο εν λόγω άνθρωπος συγκαταλέγεται σε αυτούς που είδαν για τελευταία φορά τον πατέρα της σοκάρεται. Το σοκ είναι μεγαλύτερο, όταν καθώς συζητούν με το Παναγιώτη διαπιστώνουν ότι γνωρίζει για την αυτοκτονία του πατέρα της και όχι για τον ξαφνικό θάνατό του. Η πληροφορία αυτή ταράζει την Αγγελική που αρχίζει να ψάχνει πληροφορίες πλέον και για το πώς τελικά έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Αγγελική Πάνος Βλάχος

Η Αγγελική όμως δεν γνωρίζει ότι η συνάντηση αυτή με τον Παναγιώτη θα είναι και η τελευταία. Ο νέος ήρωας εξαφανίζεται. Και την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτό φέρει ο Δημήτρης (Πάνος Βλάχος). Ο γιος της Αθηνάς Αργυρού κατόπιν εντολής της μητέρας του αποφασίζει να δράσει άμεσα σε σχέση με τον Παναγιώτη. Η Αγγελική σοκάρεται από την εξαφάνιση του Παναγιώτη αλλά πλέον έχει στα χέρια της μία πληροφορία που πρέπει με κάθε τρόπο να διασταυρώσει.

Στο ρόλο του Παναγιώτη ο Ανδρέας Νάτσιος

Ο Ανδρέας Νάτσιος θα είναι ο νέος ήρωας, ο ηθοποιός που θα παίξει το ρόλο του Παναγιώτη, στη σειρά “Αγγελική” του Alpha. Είναι η δεύτερη φορά που ο Νάτσιος συνεργάζεται με το σκηνοθέτη της σειράς, Στέφανο Μπλάτσο. Η πρώτη ήταν το 2005 στη σειρά “Σαν όνειρο”. Τηλεοπτικά ο Νάτσιος μετρά ακόμη πολλές συνεργασίες με την αφρόκρεμα των σκηνοθετών της τηλεόρασης. Κουτσομύτης, Κορδέλλας, Μπλάτσος, Μανουσάκης,  Κουτελιδάκης, Πανταζούδης, Κούτρας και Πετρινιώτης είναι μερικοί εξ αυτών.

Αγγελική: Στο ρόλο του Παναγιώτη ο Ανδρέας Νάτσιος

Ο Ανδρέας Νάτσιος γεννήθηκε στην Καβάλα και φοίτησε στην ΑΣΟΕΕ και στη Νομική σχολή του ΑΠΘ. Είναι αριστούχος της Δραματικής σχολής του ΚΘΒΕ και μέλος της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης στη Θεσσαλονίκη. Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ενώ μετρά συνεργασίες με το Εθνικό Θέατρο αλλά με μια σειρά από άλλα θεατρικά σχήματα και θεατρικούς οργανισμούς. Παράλληλα έπαιξε σε περισσότερες από είκοσι σειρές, ενώ συμμετείχε και σε κινηματογραφικές παραγωγές. Ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε για λίγο μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ωστόσο, επανήλθε συμμετέχοντας στην παράσταση “Χριστούγεννα με τον Παπαδιαμάντη” αλλά και στο “Γιούγκερμαν” από το Θέατρο πορεία.

Βροχή οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Alpha, που συνεχίζει μέχρι τον Ιούνιο την προβολή της, όπως μας διαβεβαίωσε ανώτατο στέλεχος του σταθμού, καθώς ο Παύλος πολιορκεί ερωτικά την Αγγελική!

youfly.com

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...