Αγγελική: Ο Δημήτρης προσπαθεί να σκοτώσει και τους Αγγελική – Μιχάλη!

Μπορεί ο Δημήτρης να θεωρείται ο καλός γιος της οικογένειας Αργυρού αλλά σύντομα θα αποδειχθεί πως πρόκειται για έναν αδίστακτο βιαστή και δολοφόνο.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, μάλιστα, ο ίδιος θα βάλει στο στόχαστρο την Αγγελική και τον Μιχάλη και θα επιχειρήσει να τους σκοτώσει.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA.

Τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν και θα παίξουν καταλυτικό ρολό σε κάποιες συγκλονιστικές εξελίξεις είναι η Αγγελική, ο Μιχάλης και ο Δημήτρης.

Ο τελευταίος από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, έχει αποδείξει τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του αλλά και πως κρύβει πολλά από το παρελθόν του. Ένα παρελθόν ένοχο, με πολλές αποτρόπαιες πράξεις που αποδεικνύουν πως κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Δημήτρης Αργυρός.

Ο Δημήτρης θα αποδειχθεί πως είναι ένας αδίστακτος και άρρωστος άντρας, καθώς έχει βιάσει γυναίκες αλλά έχει διαπράξει και φόνο.

Η Αγγελική και ο Μιχάλης έχουν αντιληφθεί, από την πρώτη στιγμή, πως είναι επικίνδυνος και προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατέψουν την Κατερίνα από τις αρρωστημένες διαθέσεις του Αργυρού. Ωστόσο οι ίδιοι θα βρεθούν σύντομα στο στόχαστρο του και κινδυνεύσει η ζωή τους.

Ο Δημήτρης δείχνει πως δεν συμπαθεί τον Μιχάλη. Ζηλεύει τόσο την ζωή του αλλά πολύ περισσότερο τη σχέση του με την Κατερίνα και την αγάπη που τρέφει εκείνη για τον Μιχάλη. Μια ζήλια όμως, που θα φτάσει στα άκρα. Ο Δημήτρης θεωρεί πως ο μόνος τρόπος για να κάνει δική του την Κατερίνα είναι να απαλλαγεί από τον Μιχάλη, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση μαζί του. Μάλιστα θα φτάσει στο σημείο να προσπαθήσει να σκοτώσει τον Μιχάλη , η ζωή του οποίου θα κινδυνεύσει. Ωστόσο, δεν θα καταφέρει να τον βγάλει από την μέση. Ακόμη η Αγγελική θα έρθει αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του τρίτου γιού της οικογένειας Αργυρού. Ο Δημήτρης θα επιχειρήσει να σκοτώσει και εκείνη χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως η Αθηνά γνωρίζει καλά το αρρωστημένο μυαλό του γιού της. Μάλιστα, ξέρει και ένα μέρος των εγκλημάτων που έχει διαπράξει ο γιός της στο παρελθόν. Η ίδια, όμως, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον προστατεύσει.

Βέβαια στο μέλλον ο Δημήτρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις πράξεις του και θα πληρώσει για τα εγκλήματα του. Μέχρι τότε, όμως, θα δούμε και άλλους να πέφτουν θύματα των αδίστακτων πράξεων του.

Πηγή: TV O’CLOCK

Γράφει η ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΡΚΑ

diavaseto.gr


loading...