Αγγελική: Ποια η σχέση της με την Αμάντα;

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά του Alpha «Αγγελική», που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Η υπόθεση  έχει να κάνει με την εκδίκηση μιας γυναίκας που πιάνει δουλειά ως αποκλειστική νοσοκόμα μιας πλούσιας και αυταρχικής γυναίκας, μητέρας τεσσάρων γιων. Οι τελευταίοι πριν χρόνια βίασαν ένα κορίτσι που δεν είναι άλλο από την Αγγελική, η οποία τώρα επιστρέφει με άλλη ταυτότητα ζητώντας εκδίκηση. Ο έρωτας όμως έχει άλλα σχέδια.

Τι σχέση έχει η ελληνική σειρά "Αγγελική" με την μεξικάνικη "Amanda"; | Tetragwno.gr

Το ίδιο συμβαίνει, με μικρές διαφορές και στη χιλιανή τηλενουβέλα Αμάντα!

Η Amanda Solís είναι μια νεαρή νοσοκόμα υπεύθυνη για τη φροντίδα της Catalina Minardi, του οικογενειακού μητρικού. Έχοντας πλησιάσει στο θάνατο και έγινε ημιπληγικός μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, το τελευταίο τώρα αναρρώνει. Χάρη στον ενθουσιασμό και τη φυσική της γοητεία, η νεαρή, έξυπνη νοσοκόμα δεν έχει κανένα πρόβλημα να κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη και την αγάπη ολόκληρης της οικογένειας, που δεν υποψιάζονται για ούτε ένα δευτερόλεπτο από τις αληθινές προθέσεις της.

Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια, η Amanda, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι η Μαργαρίτα, δεν έχει ξεχάσει ποτέ αυτούς που είναι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο δράμα της ζωής της. Η νεαρή νοσοκόμα σκοπεύει να εκδικηθεί τα τέσσερα αδέλφια της Santa Cruz: Luciano, Claudio, Matéo και Bruno, που άρπαξαν την αθωότητά της από αυτήν όταν ήταν ακόμα έφηβος. Σήμερα, αποφασισμένη να βάλει την εκδίκηση της σε εκτέλεση, θα πρέπει να ασχοληθεί με την καρδιά της, η οποία θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Δείτε τα τρέιλερ και των δύο σειρών:

Αν έχουμε προσέξει καλά στους τίτλους τέλους κάθε επεισοδίου αναφέρεται ότι η σειρά Αγγελική βασίζεται στην Amanda!


 

 

loading...