Αγγελική: Τελικά η Αγγελική θα έχει το τέλος της Αμάντα;

Φέτος βλέπουμε εξαίρετες σειρές που είναι βασισμένες αντίστοιχες του εξωτερικού

Μία από αυτές είναι και η Αγγελική

Βασίζεται σε ξένη σειρά που είχε μόνο μία σεζόν

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να ξέρουμε αν ο Alpha έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το τέλος και να πάει τη σειρά σε δεύτερη σεζόν

Και το λέμε αυτό γιατί ήδη έχει διαρρεύσει το τέλος της σειράς και μπορούμε να πούμε ότι δεν μας άρεσε.

Διαβάστε παρακάτω αν θέλετε την εξέλιξη και το τέλος της αντίστοιχης ξένης σειράς

Αγγελική – Spoiler: Τι γίνεται στο τέλος της σειράς του ALPHA

Στον ALPHA είναι η «Αγγελική», στο MEGA της Χιλής, η σειρά λέγεται «Amanda» και εμείς σας αποκαλύπτουμε τι γίνεται στο τέλος της σειράς.

Πρόκειται για τη χιλιανή τηλενουβέλα, στο φορμάτ της οποίας βασίζεται η ελληνική δραματική σειρά. Ποιες ομοιότητες και ποιες οι διαφορές με τη ξένη παραγωγή; Η αισθητική είναι ίδια; Το φινάλε θα διαφέρει;

Η «Αγγελική» μπήκε στην τηλεοπτική μας ζωή στις αρχές Σεπτεμβρίου μέσα από τον Alpha και έκτοτε κάθε Δευτέρα και Τρίτη το φανατικό κοινό της, παρακολουθεί την ιστορία να ξετυλίγεται με αγωνία και έντονο σασπένς.

Η εξαιρετικής αισθητικής σκηνοθεσία δια χειρός Στέφανου Μπλάτσου, το καλογραμμένο σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη αλλά και το αυστηρά επιλεγμένο καστ συμβάλλουν στη θέαση μίας αξιόλογης σειράς.

Οι έρωτες, οι ανατροπές και οι συνεχείς εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο καθιστούν τη σειρά απολύτως ενδιαφέρουσα. Φυσικά το να δίνουν οντότητα στους χαρακτήρες ηθοποιοί με εμπειρία και καλλιτεχνική σοβαρότητα όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού, συνεπικουρούμενη από νεότερους με εξίσου ερμηνευτική δεινότητα, είναι ένας επίσης σημαντικός λόγος να δεις την «Αγγελική».

Οι ομοιότητες της ελληνικής σειράς με τη χιλιανή τηλενουβέλα αξιοσημείωτες ως προς τη βάση και μόνο του σεναρίου αλλά και ως προς τις φωτογραφική κάλυψη των πρωταγωνιστών.

Η μητριαρχική οικογένεια, οι ιδιαίτεροι χαρακτήρες των υιών, η ακραία συμπεριφορά ορισμένων εκ των ηρώων και φυσικά ο έρωτας που «χτυπά» την πόρτα των περισσοτέρων ηρώων αποτελούν κοινά σημεία στις δύο σειρές. Από πλευράς αισθητικής οι σειρές απέχουν. Στη χιλιανή βερσιόν δεν υπάρχει αυτή η κινηματογραφική ατμόσφαιρα που βλέπουμε στην «Αγγελική». Και σκηνοθετικά όμως η σειρά δεν θυμίζει σε τίποτα την καλλιτεχνική οπτική της παραγωγής του Alpha, όπως και σεναριακά υπάρχει μια άλλη δυναμική που ξεχωρίζει την “Αγγελική”. Από πλευράς ηθοποιών δεν υπάρχει σύγκριση, καθώς το δικό μας καστ είναι εξαιρετικό.

Η «Amanda», προβλήθηκε τη σεζόν 2016-2017 και έφτασε τα 170 επεισόδια. Μάλιστα διακρίθηκε στα τηλεοπτικά βραβεία στις εξής τρεις κατηγορίες Αγαπημένη Τηλεοπτική Εκπομπή, Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για την πρωταγωνίστρια Ντανιέλα Ραμίρες και Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας για τον Λορέτο Βαλενζουέλα.

Η ιστορία της «Amanda»

Η Amanda, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μαργαρίτα, δεν έχει ξεχάσει ποτέ αυτούς που είναι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο δράμα της ζωής της. Η νεαρή νοσοκόμα σκοπεύει να εκδικηθεί τα τέσσερα αδέλφια, τον Luciano, τον Claudio, το Matéo και το Bruno, που άρπαξαν την αθωότητά της από αυτήν όταν ήταν ακόμα έφηβη. Σήμερα είναι αποφασισμένη να πάρει την εκδίκηση της.

Στην χιλιανή τηλενουβέλα η πρώην σύζυγος ενός εκ των αδελφών, θέλοντας να εκδικηθεί τον πατέρα των παιδιών της αποκαλύπτει τη μεγάλη αλήθεια που κρύβουν επί δεκατέσσερα χρόνια τα τρία αδέλφια. Ότι κακοποίησαν δηλαδή τη Μαργαρίτα που έχει επιστρέψει ως Αμάντα. Ιθύνων νους της τραγικής ιστορίας είναι ο Mateo, τον οποίο η μητέρα του στηρίζει και καλύπτει όλα αυτά τα χρόνια. Η Αμάντα γνωρίζει την αλήθεια. Έχοντας εκδηλώσει την αγάπη της στο μεγάλο γιο της οικογενείας, παίρνει μια απόφαση. Ν’ αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τον άνθρωπο που της προκάλεσε αυτό το κακό. Όταν συμβαίνει αυτό όμως, η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα είναι τραγική. Ο Mateo, ο κτηνίατρος της οικογένειας, σκοτώνει την Αμάντα, προκειμένου να αποφύγει την αποκάλυψη της αλήθειας.

Amanda - Αγγελική - Spoiler: Τι γίνεται στο τέλος της σειράς του ALPHA

Αγγελική - Spoiler: Τι γίνεται στο τέλος της σειράς του ALPHA
Η μητέρα του και αυτή τη φορά θα τον στηρίξει και μάλιστα θα σχεδιάσει τη διαφυγή του. Ωστόσο, τα γεγονότα θα τους προλάβουν. Η μάνα θέλοντας να μην τιμωρηθεί το παιδί της, μπαίνοντας στη φυλακή, του χορηγεί δηλητήριο. Το ίδιο κάνει και στον εαυτό της.

Λίγο αργότερα, ο μεγάλος γιος της οικογένειας που δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν βρει την οικογένειά του, γίνεται αποδέκτης ενός βίντεο. Σε αυτό η αγαπημένη του Αμάντα περιγράφει όλη την αλήθεια για τον βασανισμό της από τον Mateo. Τον μόνο που διαχωρίζει είναι το μικρότερο αδελφό της οικογένειας.

Αυτά λοιπόν συμβαίνουν στη συνέχεια και το τι πιθανόν γίνεται στο τέλος της σειράς “Αγγελική” του ALPHA θα το δούμε!

youfly.com

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...