Αγγελική: Το μόνο που θέλει είναι να είναι κοντά στο παιδί της

Θέλει το παιδί της κοντά της

Δεν μπορεί να δεχθεί πλέον την απουσία του

Η Αγγελική είναι αποφασισμένη να βρει το παιδί που εγκατέλειψε στη νοσοκόμα που τη βοήθησε.

Πρώτη της κίνηση λοιπόν είναι να πάει να βρει εκείνη στο νοσοκομείο που γέννησε, όμως αυτό τελικά στέκεται αδύνατο καθώς όταν φτάνει πληροφορείται πως η κοπέλα εκείνη έχει μετακομίσει στο εξωτερικό και μάλιστα μαζί με το παιδί.

Με σύμμαχό της τον Στέφανο, στον οποίο και εξομολογείται πως έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, αποφασίζει να μην το βάλει κάτω, θα βρει τα ίχνη της νοσοκόμας, όμως μετά λύπη της εκείνη θα της πει..

«Εχω φύγει μακριά αλλά δεν έχω μαζί μου την κόρη σου, Αγγελική. Το παιδί παρέμεινε στην Ελλάδα, καθώς εκείνο το διάστημα εμφανίστηκε ένα ζευγάρι που δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει και κράτησε το παιδί. Η κόρη σου υιοθετήθηκε».

Τα στοιχεία που θα συλλέξουν με τον Στέφανο θα τους οδηγήσουν σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Η Δανάη Αργυρού είναι η πραγματική κόρη της Αγγελικής. Εκείνη που γέννησε και εγκατέλειψε καθώς ήταν αποτέλεσμα βιασμού. Αγγελική και Στέφανος συγκλονίζονται!

Το μόνο που ζητάει από τον μεγάλο γιο της Αθηνάς είναι να την προσλάβουν ξανά στο σπίτι για να είναι κοντά με το παιδί της.

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...