Αγγελική: Υιοθετημένη η Δανάη – Ποια λέτε να είναι η μητέρα της;

Ο ερχομός της Αγγελικής στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού αλλάζει εντελώς τις ισορροπίες. Εκείνη, όσο κερδίζει την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια όλων των μελών, καταφέρνει και οργανώνει και την εκδίκηση εναντίον τους. Κάπως έτσι, προκαλεί τον χωρισμό του Παύλου και της Σοφίας, καθώς καταφέρνει να της αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό του. Αυτή η αποκάλυψη προκαλεί αναταραχή σε όλους. Η Αθηνά έχει έναν άσχημο καβγά με τον Παύλο και καταλήγει στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η ίδια αρνείται να υποβληθεί σε θεραπεία, παρά την προσπάθεια της Αγγελικής να της αλλάξει γνώμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#aggeliki – Δείτε την Δευτέρα στις 21:00 ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η Σοφία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Παύλο -εκείνος κατηγορεί την Τζένη πως τον παγίδεψε. Η Αγγελική ενημερώνει τον Μιχάλη πως η ίδια έστειλε την Σοφία στο ξενοδοχείο και εκείνος ανησυχεί για την ασφάλειά της, ο Παύλος μπορεί να γίνει πραγματικά επικίνδυνος. Η Κατερίνα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα αισθήματά του Μιχάλη ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει απ’ το σπίτι. Η Αθηνά, επιχειρεί να αποτρέψει τη Σοφία απ’ το να εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη. Η Αγγελική έρχεται πιο κοντά με τον Νικόλα, πράγμα που κάνει τον Μιχάλη να ζηλεύει τόσο που στο τέλος ομολογεί στην Αγγελική τα αληθινά του αισθήματα προς αυτήν. Ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο έχει τρομερές συνέπειες για την υγεία της Αθηνάς.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv) στις

Ο Στέφανος είναι και εκείνος αναστατωμένος με την κατάσταση αλλά παράλληλα προσπαθεί να διαχειριστεί και τα δικά του θέματα. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο άντρας έχει ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν που τον βασανίζει.

Μάλιστα, δεν αντέχει να το κρατά άλλο πια μέσα του και αποφασίζει να το συζητήσει με την Τζένη. Της αποκαλύπτει, λοιπόν, πως η Δανάη δεν είναι δικό του παιδί αλλά την έχει υιοθετήσει.

Η Τζένη τότε τον συμβουλεύει να μιλήσει στην κοπέλα, καθώς δικαιούται να γνωρίζει την αλήθεια. Μία αλήθεια, όμως, που ο Στέφανος φοβάται μήπως του καταστρέψει τη ζωή. Και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Ο άντρας ζητάει από τη Δανάη να μιλήσουν και της αποκαλύπτει πως είναι υιοθετημένη. Η αλήθεια σοκάρει την κοπέλα, η οποία δεν μπορεί να τη διαχειριστεί και φεύγει κρυφά από το σπίτι. Ο Στέφανος είναι στενοχωρημένος με την αντίδραση της κόρης του και φοβάται πολύ τι θα ακολουθήσει.

Περισσότερο, όμως, από όλα είναι απογοητευμένος από τη στάση της Τζένης σχετικά με το θέμα της Δανάης. Η Τζένη δεν δίνει την απαραίτητη προσοχή και δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση, σε αντίθεση με την Αγγελική.

Έτσι, ο Στέφανος βρίσκει συντροφιά στο πρόσωπο της τελευταίας και οι δυο τους έρχονται κοντά. Εκείνος είναι ευάλωτος και χωρίς να καταλάβει το πώς καταλήγει να τη φιλήσει. Την επόμενη μέρα ο Στέφανος απολογείται στην Αγγελική για το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα τους και συμφωνούν να το κρατήσουν μυστικό, αλλά η Τζένη το μαθαίνει και ζητάει από την Αθηνά την απόλυση της Αγγελικής!

Και καλά το μυαλό μας πάει στο να είναι μητέρα της Δανάης η Αγγελική, αλλά μήπως λέμε μήπως η Αθηνά έχει φέρει επίτηδες την Αγγελική στο σπίτι;

Αν θυμόμαστε καλά στην αρχή ειπώθηκε ότι άλλη ήταν η νοσοκόμα που διάλεξε ο Στέφανος και όταν ο γιος της άρχισε τη γκρίνια η Αθηνά είπε ότι εκείνη αποφασίζει ποια νοσοκόμα θα έχει!!!

Τρελό ενδιαφέρον!!!


loading...