Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Κωνσταντής αλλάζουν τα δεδομένα στο Διαφάνι

Μια κίνηση ματ από Ασημίνα και Κωνσταντή, πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες, αφού παίρνουν μία απόφαση που θα επηρεάσει καθοριστικά τις ζωές των βασικών ηρώων στις οικογένειες Δούκα και Σταμίρη.

Δύο πρόσωπα δραματικά. Δύο ηθοποιοί με εξαιρετικό ερμηνευτικό ταλέντο τα δίνουν όλα στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλέστερης σειράς της ελληνικής τηλεόρασης.

Όλα αυτά στις “Άγριες μέλισσες” και στα επόμενα επεισόδια.

Στη περίπτωση της Ασημίνας που υποδύεται η Έλλη Τρίγγου η δύσκολη στιγμή πλησιάζει. Η ηρωίδα μαζί με τον σύζυγό της το Νικηφόρο (Αναστάση Ροϊλό) αποφασίζουν να αναζητήσουν το Δούκα Σεβαστό (Λεωνίδα Κακούρη).

Εκείνος από την πλευρά του αναγκάζεται να εγκαταλείψει την κρυψώνα του. Ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί τον οδηγεί πολύ γρήγορα να ψάχνει για βοήθεια κοντά στο Διαφάνι. Στη διαδρομή όμως ο πατέρας Δούκας Σεβαστός λιποθυμά και νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν.

Ο Δούκας αδυνατεί να διαχειριστεί αυτό που αντιμετωπίζει και πιστεύει ότι δεν θ’ αντέξει τους πόνους. Η απροσδόκητη συνάντηση με το γιο του, το Νικηφόρο θα είναι καθοριστική. Ο γιος του τον πλησιάζει και διαπιστώνει ότι ο πατέρας του παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Δίπλα παρούσα στο γεγονός η Ασημίνα παρακολουθεί την κατάσταση και αμέσως αποφασίζει χωρίς δεύτερη σκέψη ν’ αναλάβει δράση, σώζοντας στο παρά πέντε τον πεθερό της.

Άγριες Μέλισσες: Κίνηση Ματ για Ασημίνα και Κωνσταντή

Δεύτερη φορά η Ασημίνα σώζει τον Δούκα Σεβαστό

Είναι η δεύτερη φορά που η Ασημίνα σώζει τη ζωή του Δούκα και αυτό ο πατριάρχης της μεγάλης αυτής οικογένειας των Σεβαστών δεν το ξεχνά.

Να θυμίσουμε πως στο περσινό κύκλο επεισοδίων, κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, ο Δούκας με τον Νικηφόρο είχαν συγκρουστεί πολύ έντονα. Η αντιπαράθεσή τους λήγει, όταν ένα φίδι δαγκώνει τον Δούκα. Ο νεαρότερος της οικογένειας Σεβαστού ψάχνει για βοήθεια. Η Ασημίνα περνά από το σημείο, βλέπει το Δούκα σε αυτή την κατάσταση και αναλαμβάνει δράση, σώζοντάς του τη ζωή. Η σανίδα σωτηρίας που προσφέρει η νεαρή Ασημίνα Σταμίρη «μαλακώνει» τον σκληρό μεγαλοκτηματία, ο οποίος αποφασίζει να δώσει την ευχή του στον Νικηφόρο για τον γάμο του με την Ασημίνα.Άγριες μέλισσες - Άγριες Μέλισσες: Κίνηση Ματ για Ασημίνα και ΚωνσταντήΟι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς θα θυμούνται την έντονη αντίδραση της Μυρσίνης (Κατερίνα Διδασκάλου), η οποία δεν έχει πάψει να πιστεύει πως οι αδερφές Σταμίρη δολοφόνησαν τον γιο της Στέργιο.

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αποφασίζει να “σώσει” τη Δρόσω

Ρόλο σωτήρα όμως θα έχει στα επόμενα επεισόδια των “Μελισσών” και ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης). Σύμφωνα με το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκοβάλη ο μικρότερος γιος του Δούκα Σεβαστού παίρνει μία απόφαση που αφορά τη ζωή μίας εκ των αδελφών Σταμίρη.

Άγριες μέλισσεςΟ σκληρός μέχρι πρότινος ήρωας στις Άγριες Μέλισσες δεν πιστεύει στα μάτια του όταν πηγαίνοντας στην Τρούμπα, αντικρίζει τη Δρόσω που έχει αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που και ο ίδιος αδυνατεί να την αναγνωρίσει. Οι ματιές που ανταλλάσσουν μαρτυρούν πολλά για τα δύο πρόσωπα.

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ στην Τρούμπα - Η συγκινητική στιγμήΟ Κωνσταντής από εκείνη τη στιγμή και έπειτα θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, που σίγουρα θ’ αλλάξει και πάλι της ζωής της Δρόσως. Ο υιός Σεβαστός μόλις πληροφορείται ότι η Ελένη αποφυλακίζεται την παρακαλεί να τον ακολουθήσει. Εκείνη δεν μπορεί να φανταστεί τι είναι αυτό που την περιμένει.

Οι δύο τους καταφθάνουν στην Τρούμπα. Η Ελένη δεν πιστεύει στα μάτια της, αντικρίζοντας τη μικρή της αδερφή να τραγουδά σε καμπαρέ.Άγριες Μέλισσες ΛενιώΑπό εκείνη τη στιγμή η μεγάλη αδελφή Σταμίρη διαπιστώνει ότι είναι η στιγμή να σταθεί και πάλι δίπλα στην αδελφή της, απομακρύνοντάς της από τον κόσμο της νύχτας. Ο Κωνσταντής αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον κατήφορο της Δρόσως. Δηλώνει όμως στην Ελένη ότι θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη Δρόσω.

Κίνηση ματ λοιπόν από Ασημίνα αλλά και Κωνσταντή, στις Άγριες Μέλισσες, και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

youfly.com.

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...