Άγριες Μέλισσες: Χωρίζουν Ασημίνα – Νικηφόρος;

Μια απρόσμενη εξέλιξη έρχεται ανάμεσα στη σχέση του Νικηφόρου και της Ασημίνας.

Στο νέο κύκλο επεισοδίων, η Ασημίνα παρουσιάζεται αρκετά πικραμένη, ενώ μιλά ανοιχτά στην Ανέτ για τον Νικηφόρο.

Διαβάστε αναλυτικά τις εξελίξεις…

Η σχέση του Νικηφόρου και της Ασημίνας φτάνει πια στα όρια! Εκείνη δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στον νέο της ρόλο ως μητέρα, καθώς το μωρό της θυμίζει την προδοσία του άντρα και της αδελφής της. Από την άλλη, ο Νικηφόρος με λάθος τρόπο, προσπαθεί να της θυμίζει πως το παιδί είναι δικό του και εκείνη γίνεται έξαλλη και τον απειλεί πως δεν θέλει και πολύ να αποκαλύψει την αλήθεια στον Δούκα!

Όλη αυτή η κατάσταση έχει κάνει την Ασημίνα να σκέφτεται το διαζύγιο και μάλιστα το συ­ζητάει με την Ανέτ, η οποία μη γνωρίζοντας την αλήθεια προσπαθεί να την πείσει πως ίσως περνάνε και οι δύο μια κακή περίοδο, τόσο λόγω της προσαρμογής με το μωρό όσο και με την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι με την υπόθεση της Ελένης.

Όμως η Ασημίνα πικραμένη της λέει πως το όνειρο της για κοινή ζωή με τον Νικηφόρο έχει καταλήξει σε εφιάλτη! Τότε η Ανέτ τη συμβουλεύει: «Αν προσπάθησες και πιστεύεις πως δεν αντέχεις άλλο και το να χωρίσετε είναι η μόνη λύση, τότε θα είμαι δίπλα σου», και η Ασημίνα την αγκα­λιάζει. Για την ώρα, λόγω την εξελίξεων, .Ασημίνα και Νικηφόρος «παγώνουν» τον χωρισμό τους, με τον δεύτερο να επιδιώκει με κάθε τρόπο να κερδίσει ξανά τη γυναίκα του, αλλά μάταια!

ΠΗΓΗ:TV24


loading...