Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα δεν σηκώνει και πολλά πολλά

Ο Κωνσταντής δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να τη σώσει και να τη βγάλει από τον βούρκο της Τρούμπας.

Δεν μπορεί να χωνέψει ότι αυτό το κορίτσι που ήταν η χαρά της ζωής και το στολίδι του χωριού τους έμπλεξε τόσο άσχημα και θέλει να τη βοηθήσει. Τι κι αν της είπε να γυρίσει πίσω; Εκείνη ήταν αμετάπειστη. Όμως κρατάει το μυστικό της και δεν λέει σε κανέναν για εκείνη. Η συνάντησή τους στο καμπαρέ της Τρούμπας δεν μπορεί να του βγει από το μυαλό και το γεγονός τον έχει αναστατώσει, κάτι που γίνεται η αντιληπτό από τη Δόμνα. Άγριες Μέλισσες Εξελίξεις

«Κωνσταντή, τι συμβαίνει; Βλεπόμαστε όλο και πιο λίγο και όταν είμαστε μαζί είσαι αλλού;», τον ρωτάει με ένταση. «Τι θες, Δόμνα; Εχω πολλές δουλειές και έχουν πέσει μαζεμένα πολλά τώρα που γύρισε και ο πατέρας μου», της αποκρίνεται απότομα, αλλά εκείνη φαίνεται να είναι ενοχλημένη. Δεν έχει μάθει να της μιλούν έτσι και δεν θα καταπιεί εύκολα μια τέτοια συμπεριφορά. «Αν είναι να μου μιλάς έτσι θα φύγω. Πάω στη Λάρισα. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να πούμε αυτή τη στιγμή. Να ξέρεις όμως ότι δεν συγχωρώ εύκολα».

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...