Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω διεκδικεί τον Νικηφόρο

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές και μέχρι το φινάλε της σεζόν αναμένεται να δούμε συγκλονιστικά πράγματα.

Ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου περνά τέλμα και μάλιστα εκείνη νιώθει εγκλωβισμένη στο παρόν και στο παρελθόν, μεγαλώνοντας ένα παιδί που δεν είναι δικό της. Επίσης και η συμπεριφορά του άντρα της έχει αλλάξει και αυτό την έχει ταράξει και σκέφτεται σοβαρά το διαζύγιο, το όνειρό της για κοινή ζωή με τον Νικηφόρο έχει καταλήξει σε εφιάλτη!

ο ζευγάρι έχει απομακρυνθεί και βρίσκει χώρο να μπει ανάμεσά του ο γιος του Κυριάκου που εμφανίζεται στο χωριό. Θα πολιορκήσει την Ασημίνα αφού γοητεύεται από την ομορφιά της και εκείνη στο τέλος θα ενδώσει, πληρώνοντας τον Νικηφόρο με το ίδιο νόμισμα.

Όμως οι εξελίξεις δεν σταματούνε εκεί καθώς μια γυναίκα καταφθάνει στο Διαφανί και τα πράγματα ανασυντάσσονται! Η γυναίκα αυτή θα είναι η Δρόσω η οποία θα γυρίσει μετα απο παρότρυνση της Ελένης. Πάμε να δούμε πω παίρνει την απόφαση η Δρόσω …

Ο υιός Σεβαστός μόλις πληροφορείται ότι η Ελένη αποφυλακίζεται την παρακαλεί να τον ακολουθήσει. Εκείνη δεν μπορεί να φανταστεί τι είναι αυτό που την περιμένει. Οι δύο τους καταφθάνουν στην Τρούμπα. Η Ελένη δεν πιστεύει στα μάτια της, αντικρίζοντας τη μικρή της αδερφή να τραγουδά σε καμπαρέ. Από εκείνη τη στιγμή η μεγάλη αδελφή Σταμίρη διαπιστώνει ότι είναι η στιγμή να σταθεί και πάλι δίπλα στην αδελφή της, απομακρύνοντάς της από τον κόσμο της νύχτας.

Η Ελένη θα της ζητήσει να γυρίσει πίσω στο χωριό και να φύγει από την Τρούμπα, δεν θέλει να την βλέπει να κάνει κονσομασιόν στον κάθε τυχαίο άνδρα και να την πολιορκεί ο καθένας, η Δρόσω όμως ξέρει οτι αν γυρίσει εκεί θα αντικρίσει την αδερφή της την Ασημίνα μαζί με τον Νικηφόρο, αυτο σίγουρα θα την πάει χρόνια πίσω.

Όταν λοιπόν η Δρόσω παίρνει την απόφαση να γυρίσει στο Διαφάνι στο μυαλό της έχει ένα στόχο να γνωρίσει το παιδί της, να μάθει στο παιδί της οτι είναι η βιολογική του μητέρα. Τα πράγματα θα εξελιχθούν τόσο που μόλις δει η Δρόσω το κενό ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα θα χωθεί ανάμεσα και θα πάρει πίσω τον πατέρα του παιδιού της, η Δρόσω πλέον δεν είναι η Δρόσω που ξέραμε, μετά από τόσα χρόνια στην πιάτσα ξέρει πλέον να ελίσσεται. Τότε οι αδερφές Σταμίρη θα βρεθούν μπροστά σε ένα ακόμη διχασμό, θα βρούνε άραγε κάποια στιγμή κάτι που θα τις ενώσει όπως παλιά….

diavaseto.gr

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...