Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ξενοκοιτάζει

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προϊόντα της φετινής σεζόν και έχει καταφέρει να είναι στην κορυφή της τηλεθέασης χτυπώντας τον ανταγωνισμό, όποιος κι αν είναι αυτός!

Κι από τα spoiler βλέπουμε να συνεχίζεται η επιτυχία αφού η πλοκή και οι περιπέτειες των ηρώων του Διαφανίου θα συνεχίσουν με αμείωτο ρυθμό.

Η Δρόσω μπορεί να έκανε τραγικά λάθη, αλλά η τυχαία συνάντησή της με τον Φίλιππο θα αλλάξει τις προτεραιότητές της…

Η Δρόσω που έχει κάνει το λάθος να πέσει στον αγοραίο έρωτα, συνεχίζει, παρά τις συμβουλές της Μαντάμ Κούλας, την κρυφή ζωή της, κάτω από τη μύτη του Τάκη. Σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, και ο Τάκης όμως που έχει τύψεις για τα ψέματα που λέει στη Δρόσω, το ρίχνει στα χαρτιά, προκειμένου να βγάλει λεφτά για να της βγάλει δίσκο. Αντί να κερδίζει όμως, χάνει.

Έρχεται όμως η ανατροπή καθώς στη ζωή της Δρόσως επιστρέφει ο Φίλιππος. Η Δρόσω τον συναντά τυχαία. Εκείνος, που την θέλει ακόμα προσπαθεί να την πείσει ότι έκανε λάθος μαζί του και να τον ακολουθήσει. Έτσι η Δρόσω αρχίζει και βλέπει τον Φίλιππο κρυφά. Την ίδια ώρα όμως ο Τάκης θα ανακαλύψει κάτι σοκαριστικό

Η συνέχεια επί της οθόνης ….

serfare

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...