Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη μπλέκει ξανά με λάθος άνδρα;

Η Ελένη είναι μία δυναμική γυναίκα που ανέλαβε το σπίτι, τα χωράφια και τις αδελφές της μετά τον θάνατο του πατέρας τους.

Παλεύει με νύχια και με δόντια να σώσει την περιουσία τους και δουλεύει νυχθημερόν στα χωράφια.

Αν θέλαμε να βρούμε ένα κουσούρι στο Λενιώ, αυτό είναι η τάση της να μπλέκει με λάθος άνδρες.

Ο Λάμπρος ο πρώτος της και μεγάλος έρωτας αποδεικνύεται λίγος από όλες τις πλευρές. Με την πρώτη δυσκολία την παρατάει και παντρεύεται τη Θεοδοσία. Στη συνέχεια απατάει χωρίς μεγάλη δυσκολία απατάει τη γυναίκα του και άθελά του με τις πράξεις του γίνεται η αφορμή να καταλήξει η Ελένη στη φυλακή, αφού η Θεοδοσία δεν αντέχει τον χωρισμό.

Ο Σέργιος, ο άντρας  που παντρεύεται για να σώσει τα χωράφια της, αποδεικνύεται ένα τέρας που την πρώτη νύχτα του γάμου προσπαθεί να βιάσει τη Δρόσω με αποτέλεσμα οι τρεις αδελφές να οδηγηθούν στο έγκλημα.

Ο Θωμάς μπλέκει με την Ελένη, ως όργανο της Μυρσίνης, προκειμένου να μάθει αν έχει σκοτώσει τον Σέργιο. Στην εξέλιξη της ιστορίας ερωτεύεται τρελά την Ελένη που τον έχει στο ζεστό – κρύο. Όμως ο Κυπραίος κουβαλάει τα εγκλήματα που έχει κάνει στο παρελθόν ως συνεργάτης των Γερμανών με αποτέλεσμα όταν αισθάνεται ότι αφενός χάνει την Ελένη, αφετέρου μαθαίνει ο Νέστορας ότι είναι ο φονιάς του γιου του αποφασίζει να αυτοκτονήσει.

Ο Μάνος Βόσκαρης μπαίνει στη ζωή της Ελένης τη χειρότερη στιγμή και με τις ακόμα χειρότερες συνθήκες.  Εργάτης των Σεβαστών στο παρελθόν, φίλος του Σέργιου και τώρα διευθυντής των φυλακών που εκτίει η Ελένη την ποινή της της κάνει τη ζωή κόλαση. Την κακοποιεί, την αφήνει έγκυο, την εξαναγκάζει παρά τη θέλησή της σε έκτρωση είναι αυτά που έχουν διαρρεύσει.Συνεργάζεται και αυτός με την Μυρσίνη, ώστε μα μπορέσει να της κάνει το μεγαλύτερο δυνατό κακό. Και αυτόν τον άνδρα λέγεται ότι τον ερωτεύεται η Ελένη Σταμίρη!

Η επιστροφή στο Διαφάνι βρίσκει την Ελένη να την διεκδικούν Λάμπρος και Βόσκαρης!

Από χέρι χαμένο το Λενιώ!


loading...