Άγριες Μέλισσες: Η συνταρακτική συνάντηση της Δρόσως με την Ελένη

Μια συνταρακτική σκηνή επιφυλάσσουν για τους τηλεθεατές οι σεναριογράφοι από τη σειρά Άγριες Μέλισσες σε αρκετά επεισόδια από σήμερα.

Μια σκηνή που σύμφωνα με πληροφορίες θα πλημμυρίσει με συγκίνηση όσους έχουν παρακολουθήσει την ιστορία των αδερφών Σταμίρη.

Η Λενιώ καταφθάνει στην Τρούμπα, όπου η μικρή της αδερφή Δρόσω ζει τα τελευταία χρόνια.

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ στην Τρούμπα - Η συγκινητική στιγμή

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ φτάνει στην Τρούμπα – Η συγκινητική συνάντηση

Μόλις η Λενιώ (Μαρία Κίτσου) αποφυλακιστεί με ειδικό βούλευμα, επειδή θα σώσει από βέβαιο θάνατο την κόρη ενός υπουργού, θα επιστρέψει στο Διαφάνι αναζητώντας να συναντήσει ξανά τα πρόσωπα που αγαπάει. Εκεί θα βρεθεί ελεύθερη πια με το Λάμπρο (Δημήτρη Γκοτσόπουλο) αλλά και με την αδερφή της την Ασημίνα (Ελλη Τρίγγου), που μεγαλώνει το παιδί της Δρόσως με το Νικηφόρο (Αναστάσης Ροιλός).

Εκείνη όμως που δεν θα την περιμένει είναι η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη)… Η μικρή της αδερφή που της τρέφει μεγάλη αδυναμία και για να προφυλάξει εκείνη έκανε ότι έκανε. Τότε θα μάθει ότι η Δρόσω είναι στην Τρούμπα και τραγουδάει σε Καμπαρέ. Μια είδηση που θα φέρει στο Διαφάνι ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης), που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σώσει τη Δρόσω από τα δίχτυα του υποκόσμου.

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ στην Τρούμπα - Η συγκινητική στιγμή

Η δυναμική Λενιώ δεν θα χάσει στιγμή. Θα τρέξει στην Τρούμπα να βρει την αδερφή της. Μπαίνοντας στο καμπαρέ Χαβάη θα αντικρίσει μετά από 6 χρόνια την μικρή αδερφή της να τραγουδάει ως Ρόζα σαν αηδόνι και να μαγεύει τον σκοτεινό κόσμο της Τρούμπας. Εκείνη τη βλέπει και τα χάνει. Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια της…

Η συνάντηση των δύο αδερφών που έχουν περάσει από σαράντα κύματα αναμένεται να είναι μία μεγάλη κορύφωση για τη δραματική σειρά ενώ η άφιξη της Λενιώς θα αναστατώσει όλο τον κόσμο της Τρούμπας που δεν θέλει να χάσει την όμορφη Δρόσω με τη μαγική φωνή.

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ στην Τρούμπα - Η συγκινητική στιγμή

youfly.com

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...