Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος μήλον της έριδος

Μπορεί τώρα να είναι μπλεγμένη στα δίχτυα των ανθρώπων της Τρούμπας, όμως πολύ σύντομα η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει στο Διαφάνι και διεκδικεί το παιδί της, στη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Όπως αποκαλύψαμε η Λενιώ (Μαρία Κίτσου) με τη βοήθεια του Κωνσταντή (Γιάννης Κουκουράκης) θα καταφέρουν να την πάρουν μαζί τους πίσω στο χωριό τους. Εκεί όμως τα πράγματα για τη Δρόσω δεν θα είναι εύκολα.

Λίγο μετά την επιστροφή της θα συναντηθεί με το ίδιο της το παιδί, τον Γιώργη Σεργιο Σεβαστό, καρπό του παράνομου έρωτά της με το Νικηφόρο (Αναστάσης Ροιλός). Το παιδί της θα τη φωνάζει θεία Δρόσω, αφού για μάνα του ξέρει την αδερφή της την Ασημίνα (Ελλη Τρίγγου).

Ο Κωνσταντής βοηθάει τη Δρόσω – Η Ασημίνα αρνείται να δώσει το παιδί
Η ψυχή της θα κοπεί στα δύο μα ξέρει καλά πως αυτό το μυστικό δεν πρέπει να αποκαλυφθεί ποτέ.

Καταλυτικός θα είναι ο ρόλος του Κωνσταντή που στο μεταξύ έχει αρχίσει να νιωθεί ξανά έντονα συναισθήματα για τη Δρόσω και γι᾽ αυτό θα χωρίσει και την αρραβωνιαστικιά του τη Δόμνα.

Θα έρθει λοιπόν η ώρα που ο φύλακας αγγελός της πια Κωνσταντής Σεβαστός, που την έχει ερωτευτεί πολύ, θα ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται στην οικογένειά του. Ο ίδιος σοκαρισμένος θα βάλει σκοπό της ζωής του να βοηθήσει τη Δρόσω.

Δρόσω και Ασημίνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το 6χρονο αγόρι και θα τεθεί το διαχρονικό ζήτημα: Μάνα είναι αυτή που γεννάει ένα παιδί ή εκείνη που το μεγαλώνει; Σε κάθε περίπτωση, στις Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω διεκδικεί μέχρι τέλους το παιδί της.

Οδεύοντας προς το τέλος, η σειρά θα δώσει όλες τις απαντήσεις για το μέλλον των ηρώων. Και η κάθαρση θα έρθει για άλλους με ευτυχές και για άλλους με δραματικό τέλος.

youfly.com

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


 

loading...