Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης ξέρει την αλήθεια και την λέει

Η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος

Ένα ένα τα μυστικά θα φανερωθούν

Σύμφωνα με το spoiler που κυκλοφορεί, ο Μιλτιάδης ξέρει ότι η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα δολοφονήθηκε και ο φόνος της παρουσιάστηκε ως αυτοκτονία.

Όπως ακριβώς έγινε και με το μικρό του γιο τον Γιάννο, που δολοφονήθηκε και φάνηκε σαν να κρεμάστηκε. Δύο φόνοι στη ζωή του. Δυο αγαπημένα του πρόσωπα σκοτώθηκαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Μέσα από αναδρομές στο παρελθόν το τηλεοπτικό κοινό έμαθε για την παράνομη σχέση που διατηρούσε η μητέρα της Ελένης με τον Μιλτιάδη και τον ξαφνικό της τέλος. Η Βαλεντίνη αυτοκτόνησε, πνίγηκε στο ποτάμι ή μήπως τελικά ισχύει κάτι άλλο;

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στην Ανέτ ένα ένοχο μυστικό για τον θάνατο της Βαλεντίνης.

Εκμυστηρεύεται στην αδελφή του τον απαγορευμένο έρωτα που έζησαν με τη Βαλεντίνη κι εκείνη μένει έκπληκτη. Ωστόσο, ο άντρας δεν μένει εκεί. Έχει ακόμη ένα μυστικό που αφορά τον θάνατο της γυναίκας, όταν ακόμη οι κόρες της ήταν πολύ μικρές. Μόνο εκείνος γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα στο ποτάμι και το λέει στην Ανέτ προκειμένου να μοιραστεί αυτό το βάρος και να ηρεμήσει η ψυχή του.

Ποιος έπνιξε στο ποτάμι τη Βαλεντίνη Σταμίρη; Και ποιο μυστικό ήθελε να κρύψει για πάντα στο βυθό της λίμνης; Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές…

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...