Άγριες Μέλισσες: Tα ισόβια που κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό

Έξι χρόνια στη φυλακή η Ελένη γνώρισε έναν κόσμο που δεν είχε φανταστεί ότι υπάρχει

Γνώρισε τους χειρότερους αλλά και τους καλύτερους

Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε φυλακή η Φωτεινή

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε φυλακή η Φωτεινή

Η Φωτεινή Αβδελά παλιά καραβάνα στις φυλακές, στις οποίες βρίσκεται τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι ένας πράος και θετικός άνθρωπος, που βλέπει τις νεαρές συγκρατούμενές της σαν παιδιά της.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε φυλακή η Φωτεινή
Θα έρθει από την πρώτη στιγμή κοντά με την Ελένη και θα στηρίξουν η μία την άλλη μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δε μιλάει ποτέ για τον λόγο που είναι και η ίδια στη φυλακή, αλλά το μεγάλο της παράπονο είναι πως η κόρη της δεν έρχεται ποτέ να την επισκεφτεί.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε φυλακή η Φωτεινή

Ενώ, η Φωτεινή είναι καταδικασμένη σε ισόβια για κάποιο φόνο που κρατάει μυστικό, βλέπουμε να έχει ένα πολύ ανθρώπινο και συγκινητικό πρόσωπο βοηθώντας τη Λενιώ να αντέξει όλα όσα περνάει μέσα στη φυλακή.

Η Λενιώ της το ανταποδίδει, μαθαίνοντάς τη να διαβάζει την Αγία Γραφή. Μια σχέση μάνας- κόρης γεννιέται μεταξύ τους που θα κορυφωθεί, όπως έχουμε αποκαλύψει, κατά τη μεγάλη απόδραση τους από τη φυλακή όταν η Φωτεινή με τη βοήθεια του Γκούμα προσπαθούν να μεταφέρουν την Ελένη σε άλλη φυλακή και βάζει το σχέδιο σε εφαρμογή. Η Ελένη και η Φωτεινή προσπαθούν να αποτρέψουν τη Χριστίνα από το να αποδράσει αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε φυλακή η Φωτεινή

Η Φωτεινή πείθεται πως η απόδραση είναι η λύση για να γλιτώσουν και η Ελένη, μη έχοντας τι άλλο να κάνει, αποφασίζει να τις βοηθήσει καθώς, ξέρει τον τρόπο να το πετύχουν. Η Ελένη σε μιά μονομαχία με τον Βόσκαρη θα καταφέρνει να πάρει τα κλειδιά του και όταν επιστρέφει στη φυλακή να αποδράσει μαζί με μια ομάδα γυναικών όπου η γενναία Φωτεινή θα θυσιάσει την ίδια της τη ζωή για να δώσει στη Λενιώ το διαβατήριο για την ελευθερία.

Η ρόλος της Φωτεινής θα εξελιχθεί κι άλλο στα επόμενα επεισόδια μέχρι να πεθάνει. Μόλις μάλιστα αποκαλυφθεί το μυστικό που είναι στη φυλακή, όλοι θα καταλάβουν πως δεν πρόκειται για μια φόνισσα αλλά για μια σπουδαία μάνα που ότι έκανε το έκανε για να σώσει το ίδιο της το παιδί, τη μονάκριβη κόρη της.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε φυλακή η Φωτεινή

Το μυστικό που κουβαλάει η Φωτεινή θα το αποκαλύψει μόνο στη Λενιώ. Ο άνθρωπος που σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια ήταν ο σύζυγος της κόρης της, ένας άνδρας σκληρός που έδερνε τη γυναίκα του πολύ άσχημα και που έφτασε στο σημείο μέχρι και να την κάνει να αποβάλει από το πολύ ξύλο. Θέλοντας να σώσει την κόρη της από την κόλαση και να της δώσει την ευκαιρία να ξαναφτιάξει τη ζωή της, η Φωτεινή έβαψε τα χέρια της με αίμα. Μόνο που το παιδί της δεν την συγχώρεσε ποτέ για την πράξη της αυτή και δεν πήγε ποτέ να τη δει στην φυλακή…

serfare.com

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...