Άγριες Μέλισσες: Θέλουν να πάρουν τον μικρό Σέργιο

Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις

Τι θα γίνει όταν βρεθούν και οι τρεις αδελφές Σταμίρη στο Διαφάνι;

Η Λενιώ με τη βοήθεια του Κωνσταντή θα καταφέρουν να την πάρουν μαζί τους πίσω στο χωριό τους. Εκεί όμως τα πράγματα για τη Δρόσω δεν θα είναι εύκολα.

Λίγο μετά την επιστροφή της θα συναντηθεί με το ίδιο της το παιδί, τον Γιώργη Σεργιο Σεβαστό, καρπό του παράνομου έρωτά της με το Νικηφόρο. Το παιδί της θα τη φωνάζει θεία Δρόσω, αφού για μάνα του ξέρει την αδερφή της την Ασημίνα.

Η Ασημίνα αρνείται να δώσει το παιδί. Η ψυχή της θα κοπεί στα δύο μα ξέρει καλά πως αυτό το μυστικό δεν πρέπει να αποκαλυφθεί ποτέ. Καταλυτικός θα είναι ο ρόλος του Κωνσταντή που στο μεταξύ έχει αρχίσει να νιώθει ξανά έντονα συναισθήματα για τη Δρόσω και γι᾽ αυτό θα χωρίσει και την αρραβωνιαστικιά του τη Δόμνα.

Θα έρθει λοιπόν η ώρα που ο φύλακας άγγελός της πια Κωνσταντής Σεβαστός, που την έχει ερωτευτεί πολύ, θα ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται στην οικογένειά του. Ο ίδιος σοκαρισμένος θα βάλει σκοπό της ζωής του να βοηθήσει τη Δρόσω.

Δρόσω και Ασημίνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το 6χρονο αγόρι και θα τεθεί το διαχρονικό ζήτημα: Μάνα είναι αυτή που γεννάει ένα παιδί ή εκείνη που το μεγαλώνει; Σε κάθε περίπτωση, στις Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω διεκδικεί μέχρι τέλους το παιδί της.

Οδεύοντας προς το τέλος, η σειρά θα δώσει όλες τις απαντήσεις για το μέλλον των ηρώων. Και η κάθαρση θα έρθει για άλλους με ευτυχές και για άλλους με δραματικό τέλος.

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News 


loading...