Άγριες Μέλισσες: Βγαίνει από τη φυλακή και δημιουργεί προβλήματα στους Σεβαστούς

Γεμάτη εκπλήξεις είναι η σειρά Άγριες Μέλισσες, με τους πρωταγωνιστές να μπλέκονται σε περιπέτειες που θα συγκλονίσουν το κοινό.

Μια μεγάλη επιστροφή ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι της σειράς, η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Συγκεκριμένα, Κωνσταντής και Μελέτης θα μπλεχτούν σε μια νέα διαμάχη στις Άγριες Μέλισσες, με αρχηγό του αντίπαλου στρατοπέδου να είναι ο Λιάς!

Ο Λιάς επιστρέφει διψασμένος για εκδίκηση – Μελέτης και Κωνσταντής στο αντίπαλο στρατόπεδο

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια μεγάλη επιστροφή στη σειρά. Το “τσιράκι” του Δούκα γυρίζει δυναμικά, αναστατώνοντας τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Συγκεκριμένα, ο Λιας, τον οποίο υποδύεται ο Παύλος Κουρτίδης, βγαίνει από την φυλακή και ξεκινάει τη νέα του ζωή, από εκεί που είχε αφήσει την προηγούμενη.

Στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Λιάς, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του αφεντικού του, μπλέχτηκε σε μια μεγάλη φασαρία που είχε κακό τέλος για τον ίδιο.

Ο Δούκας του είχε ζητήσει να να βάλει φωτιά στα χωράφια των αγροτών στο Διαφάνι, για να μη δημιουργήσουν συνεταιρισμό εναντίον του.

Η γυναίκα του η Βασούλα (Αλίνα Κοτσοβούλου) γνώριζε την αλήθεια, επομένως ο Λιάς αποφάσισε να τη βγάλει από τη μέση για να μη μιλήσει.

Κωνσταντής και Μελέτης ήταν η αιτία για να βρεθεί ο Λιάς στην φυλακή και η γυναίκα του η Βασούλα μακριά από το Διαφάνι.

Έξι χρόνια αργότερα, ο Λιάς βγαίνει από την φυλακή και συνεχίζει να είναι “αρχηγός” κτημάτων, με άλλο αφεντικό αυτή τη φορά.

Όπως έχουν παρακολουθήσει οι τηλεθεατές, Κωνσταντής και Μελέτης ετοιμάζουν κάποια νέα συνεργασία, η οποία ευελπιστούν να είναι κερδοφόρα.

Μάλιστα, σκοπός τους να φυτέψουν παράνομες ουσίες, προκειμένου τα κέρδη να είναι σίγουρα και πολλαπλά.

Για να πραγματοποιήσουν αυτή την επαγγελματική τους επιθυμία, θα επισκεφτούν έναν κτηματία στη Λάρισα.

Εκεί, θα αντικρίσουν τον Λιά, ο οποίος θα χαρεί ιδιαίτερα μόλις τους δει, καθώς θα θυμηθεί όλα όσα του είχαν κάνει στο παρελθόν.

Το εκδικητικό του σχέδιο θα ξεκινήσει άμεσα, με τους πρωταγωνιστές να μπλέκονται σε έναν μεγάλο κτηματικό “πόλεμο”, δίχως τέλος.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν σκηνές μάχης, δίχως τέλος. Τα δύο στρατόπεδα θα συγκρουστούν έντονα, μια εξέλιξη στη σειρά που θα καθηλώσει το κοινό της σειράς Άγριες Μέλισσες.

youfly.gr

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...