Ανάρρωσε ο Πάτινσον – Επέστρεψε στα γυρίσματα της ταινίας «Batman»

Τα γυρίσματα της ταινίας της DC άρχισαν και πάλι, αφού είχαν σταματήσει για κάποιες εβδομάδες όταν επιβεβαιώθηκε ότι ο Πάτινσον βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον επέστρεψε στα γυρίσματα της ταινίας The Batman μετά τη διάγνωση του με κορονοϊό, η οποία είχε οδηγήσει σε προσωρινή διακοπή της παραγωγής.

Μάλιστα, ο ηθοποιός εθεάθη στην αίθουσα συναυλιών St George’s Hall στη Λίβερπουλ για τα γυρίσματα σκηνής, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Φορούσε έτνα σκούρο κοστούμι και ήταν περιτριγυρισμένος από αυτοκίνητα της αστυνομίας του «Γκόθαμ», όπως μετέδωσαν.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Μάρτιο, η παραγωγή σταμάτησε για πρώτη φορά λόγω της πανδημίας, καθώς ολόκληρη η κινηματογραφική βιομηχανία μπήκε στον «πάγο».

Τα γυρίσματα ξανάρχισαν, έπειτα, τον Σεπτέμβριο, αλλά μόνο για δύο ημέρες, καθώς στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι ο Πάτινσον είναι θετικός στον κορονοϊό.

Την άνοιξη του… 2022 η πρεμιέρα!
Σημειώνεται πως σε συνέχεια των παραπάνω, η ημερομηνία έναρξης προβολής της ταινίας έχει επίσης μετατεθεί πολλές φορές.

Αρχικά, η πρεμιέρα είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει τον Ιούνιο του 2021, ενώ στη συνέχεια τον Οκτώβριο του 2021. Τώρα αναμένεται τον Μάρτιο του 2022.

Εν τω μεταξύ, παραμένει η αγωνία για τον Πάτινσον στον ρόλο του Μπάτμαν και ο ίδιος ο ηθοποιός παραδέχτηκε πρόσφατα ότι… μπορεί να τα «θαλασσώσει».

Ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς αποκάλυψε, από την πλευρά του, ότι η ταινία του είναι για τον Μπάτμαν στις «πρώτες μέρες» του προσθέτοντας: «Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για αυτήν την προσέγγιση είναι ότι γνωρίζετε ότι πολλές από τις άλλες ιστορίες είναι για το πώς έπρεπε να κυριαρχήσει τον φόβο του και να κυριαρχήσει στον εαυτό του, για να γίνει Μπάτμαν».


 

 

loading...