Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tο 1ο στην Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ Online Test με σκορ και χρόνο

Μία ημέρα αφότου ανακοινώθηκε η αναλυτική κατανομή των αιτήσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, το goLearn, ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός φορέας προετοιμασίας και μοριοδότησης ενηλίκων στην Ελλάδα για διορισμούς στο Δημόσιο έβγαλε στον αέρα το πρώτη Δωρεάν Ολοκληρωμένο Online Test με πραγματικό χρονόμετρο για το Γραπτό Διαγωνισμό.

Το Online Test που μπορεί να λύσει ο υποψήφιος ακόμα και από το κινητό του ή από το tablet του εντελώς δωρεάν παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας του goLearn και είναι εντελώς ανεξάρτητο από την εξ αποστάσεως και ασύγχρονη προετοιμασία που παρέχει σε χιλιάδες υποψήφιους για το γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ.

Αποκτήστε όλη την ύλη (Και τις 17 ενότητες της προκήρυξης) εδώ

Το πρόγραμμα του golearn είναι το μόνο στην Ελλάδα που τελεί υπό την εποπτεία ομ.καθηγητή δημόσιου Πανεπιστημίου (Χρήστος Παναγιωτακόπουλος, ομ.καθηγητής Παν.Πατρών)

Στο χαμηλότερο κόστος στη χώρα μπορείτε να αποκτήσετε όλη την ύλη με χιλιάδες ερωτήσεις multiple choice ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα πρότυπα του ΑΣΕΠ αλλά και σενάρια εργασιακής αποτελεσματικότητας

Όλα τα online tests, τα σενάρια εργασιακής αποτελεσματικότητας, τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα και το εκπαιδευτικό υλικό τελεί υπό την εποπτεία του ομ. καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Παναγιωτακόπουλου.

Οι εκπαιδευόμενοι θα εξασκηθούν πλήρως σε επίπεδο πρακτικής εφαρμογής για το Διαγωνισμό λύνοντας ερωτήσεις multiple choice για όλες τις ενότητες.

Τα μοναδικά πλεονεκτήματα

  • Αποτελεί πρόγραμμα προετοιμασίας του μεγαλύτερου φορέα προετοιμασίας στην Ελλάδα με πάνω από 40.000 ενήλικες να τον επιλέγουν κάθε χρόνο για διορισμούς, προσλήψεις στο δημόσιο
  • Είναι εξ ολοκλήρου ασύγχρονο πρόγραμμα όπου εσείς διαβάζετε όποτε θέλετε
  • Είναι το μόνο με υπογραφή ομ.καθηγητή από δημόσιο Πανεπιστήμιο!
  • Καλύπτει όλη την ύλη και περιλαμβάνονται όλα τα βιβλία αποτυπωμένα στο εκπαιδευτικό υλικό και στα τεστς
  • Έχει τη χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα
  • Εξειδικευμένα σενάρια εργασιακής αποτελεσματικότητας και σημειώσεις πρακτικής άσκησης

Όλο το εκπαιδευτικό εξ αποστάσεως και ασύγχρονο πρόγραμμα με όλη την ύλη κοστίζει από 1400 ευρώ ΜΟΝΟ 400 ευρώ για όσους προλάβουν και κάνουν αίτηση έως 13 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!


 

loading...