Διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση από το Ίδρυμα Ζήση στη Ρεματιά

Η τέχνη μας στηρίζει, στηρίζουμε την τέχνη 

και τους ανθρώπους της

Με χορούς και τραγούδια γιορτάζει η Ρεματιά τα Διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με ένα μουσικοχορευτικό αφιέρωμα από το Ίδρυμα Ζήση, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, που εξάντλησε σύντομα όλες τις διαθέσιμες θέσεις για το κοινό. Στην παράσταση, που έχει ως κεντρικό  θέμα  την  Επανάσταση  του  1821  από  την  έναρξη της έως  τα  επινίκια, παρουσιάζονται χοροί, τραγούδια, ήχοι  και μουσικές αφιερωμένες στον  εορτασμό της επετείου των 200 ετών. Συμμετέχουν  50  χορευτές  με  παραδοσιακές  φορεσιές  οι  οποίοι  θα  συνοδεύονται  από την ορχήστρα του Παναγιώτη Λάλεζα.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...