Διασκέδαση στο σπίτι προτείνει η Ίντια Χικς

H συγγραφέας, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, γευσιγνώστρια και πρώην μοντέλο Ίντια Χικς έχει αρκετούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως απόγονος της δυναστείας Μαουντμπάτεν και βαφτισιμιά του πρίγκιπα Κάρολου, ήταν μία από τις παράνυφες της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Τώρα, η Ίντια Χικς ζει μακριά από βασιλείς συγγενείς, κατοικεί στις Μπαχάμες με την οικογένειά της.

Στο νέο βιβλίο της «An Entertaining Story» η Χικς προσφέρει τη δική της ματιά για τη διοργάνωση γιορτών στο σπίτι, από την οργάνωση του τραπεζιού έως συνταγές, σε συνδυασμό με προσωπικά ανέκδοτα για την ασυνήθιστη ζωή και την ανατροφή της.

Αν και μεγάλωσε στην Αγγλία, έκανε τις Μπαχάμες το μόνιμο σπίτι της πριν από 25 χρόνια, μεγαλώνοντας τα πέντε της παιδιά στο νησί με τον σύντροφό της, Ντέιβιντ Φλιντ Γουντ. Μέσα από τη διοργάνωση των πάρτι γενεθλίων των παιδιών της κάθε χρόνο – τελικά πέντε γενέθλια τον χρόνο – η Χικς ανακάλυψε το πάθος της για διασκέδαση. «Διαπίστωσα ότι δεν ήμουν καλή μαγείρισσα, αλλά και ότι ήμουν αρκετά καλή στη διακοσμητική πτυχή των γιορτών, είτε ήταν στολισμός του τραπεζιού είτε της τούρτας» ανέφερε.

Στο βιβλίο όχι μόνο αποκαλύπτει τις καλύτερες συμβουλές της για τη διοργάνωση ενός καλού πάρτι, λαχταριστές συνταγές από την αγαπημένη της μαγείρισσα με το προσωνύμιο «Top Banana» – αλλά μοιράζεται επίσης τις δικές της διασκεδαστικές ιστορίες, όπως τις αγαπημένες αναμνήσεις της να τρώει πρωινό στο κρεβάτι με τη μητέρα της.

Το βιβλίο χωρίζεται σε κεφάλαια με θέμα τα διαφορετικά γεύματα της μέρας, αλλά η Χικς δεν άφησε τη χρονολογική σειρά να υπαγορεύσει τη δομή του.

Αρχίζει με το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, κατά τη συγγραφέα, τα κοκτέιλ και τα ποτά. Ακολουθούν το δείπνο, το μεσημεριανό γεύμα, τσάι και πικνίκ, γενέθλια και διακοπές και τέλος το βρετανικό πρωινό.


loading...