Δημήτρης Πλειώνης για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»: «Ο Ντόκος την κοπανάει, αλλά επιστρέφει με ένα κρυφό χαρτί»Ο Δημήτρης Πλειώνης, ο κακός Γιάννης Ντόκος από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που δε σταματά πουθενά, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» για όλα: τη σειρά, το ρόλο του, πως άφησε τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό και στράφηκε στην υποκριτική, την οικογένειά του, τη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί.

Για το ρόλο του Ντόκου: «δεν ξέρω γιατί με σκεφτήκανε για αυτό το ρόλο. Στην αρχή δεν ήθελα να τον κάνω γιατί πίστευα ότι δεν έχω την κατάλληλη φωνή, όμως υπήρχε μια επιμονή και δελεάστηκα. Πάντα ο ρόλος του κακού είναι μια πρόκληση για τον ηθοποιό γιατί έχει πολλά πράγματα που μπορείς να χτίσεις. Μου άρεσε πάρα πολύ και το σενάριο και η συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου που δεν είχαμε ποτέ συνεργαστεί και ήθελα πολύ να το κάνω. Τραγουδώ εγώ. Βέβαια, το γεγονός ότι είναι ένας αρνητικός χαρακτήρας, επιδιώξαμε να μην είναι και φωνάρα».

Πως έφτιαξε τον χαρακτήρα: «προσπαθούσα να συζητήσω με ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές. Αυτός είναι ένας κακοποιητικός, εμμονικός χαρακτήρας, θεωρεί τη Ζέτα κτήμα του, δική του και της φέρεται πάρα πολύ άσχημα και δεν αποδέχεται ότι μπορεί να του φύγει…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PENALTY.GR

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...