Δωρεάν στο YouTube επτά κλασικές ταινίες τρόμου

Κλασικές ταινίες τρόμου θα είναι διαθέσιμες δωρεάν στο YouTube από τα μέσα Ιανουαρίου.

Είστε λάτρεις των ταινιών τρόμου; Το YouTube σας δίδει τη δυνατότητα ν’ απολαύσετε δωρεάν επτά διαμάντια του είδους.

Ειδικότερα, η μεγάλη αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών, NBCUniversal, παραχώρησε στο YouTube επτά κλασικές, ασπρόμαυρες ταινίες τρόμου, προκειμένου να τις παρακολουθήσουν δωρεάν οι χρήστες του.

Μεταξύ των -αποκαταστημένων- ταινιών, οι οποίες θα προβάλλονται στο κανάλι «Fear: The Home of Horror» από τις 15 Ιανουαρίου, είναι το φιλμ τρόμου «Δράκουλας» (1931) με τον Μπέλα Λουγκόζι, που φέτος γιορτάζει την 90η επέτειό του.

Η ταινία «Η Μούμια», με πρωταγωνιστή τον Μπόρις Καρλόφ, θα είναι επίσης διαθέσιμη για παρακολούθηση, όπως και τα φιλμ «Φρανκενστάιν» και «Η Νύφη του Φρανκενστάιν» του Τζέιμς Γουέιλ.

Η ταινία «Ο Αόρατος Άνθρωπος» με πρωταγωνιστή τον Κλοντ Ρέινς σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γουέιλ θα προστεθεί επίσης στη λίστα των δωρεάν διαθέσιμων ταινιών.

Στην πάνω από 100 ετών ιστορία της η Universal Pictures θεωρείται ο «Οίκος» του κλασικού είδους ταινιών με τέρατα, εισάγοντας το κοινό σε ένα τεράστιο φάσμα τρομερών ιδιόμορφων όντων, όπως βαμπίρ, μούμιες, λυκάνθρωπους και άλλα.

Κάθε ταινία θα κάνει πρεμιέρα ξεχωριστά και θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση για επτά ημέρες στο κανάλι «Fear: The Home of Horror YouTube». Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πρεμιέρας κάθε ταινίας, οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν αυτές τις ταινίες στην ψηφιακή τους συλλογή σε μειωμένη τιμή.

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...