Έτερος Εγώ Κάθαρσις: Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά

O δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ Κάθαρσις» θα κάνει πρεμιέρα στην Cosmote TV, σύμφωνα με  πληροφορίες του youfly.com, στις 11 Δεκεμβρίου.

Η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016 και φέρει την υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια (σενάριο και σκηνοθεσία).

Βίκυ Παπαδοπούλου - Έτερος Εγώ Κάθαρσις

Η υπόθεση της αστυνομικής σειράς «Έτερος εγώ – Κάθαρσις»

Στον κύκλο 8 επεισοδίων του «Έτερος εγώ – Κάθαρσις», μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους, κάνοντας πρεμιέρα 11 Δεκεμβρίου.

Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Έτερος Εγώ Κάθαρσις

Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Τα θύματα που βρίσκονται σκοτωμένα φέρουν τατουάζ με τη μορφή της Μέδουσας.

O Τάσος Νούσιας που έχει τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών (ο Μάνος Βακούσης είναι πλέον ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας) πέφτει με τα μούτρα στις ανθρωποκτονίες των φοιτητριών και έχει μια κόντρα με τον υπαστυνόμο Παντελή Σκλαβή (Πέτρος Λαγούτης).

Έτερος Εγώ Κάθαρσις

Αυτό είναι το καστ της σειράς «Έτερος εγώ – Κάθαρσις»

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαΐνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, o Τάσος Νούσιας στο ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος  ανθρωποκτονιών  αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας.

Έτερος Εγώ Κάθαρσις 11 Δεκεμβρίου πρεμιέρα

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο κ.ά.

Έτερος Εγώ Σωτήρης Τσαφούλιας

loading...