Ετοιμάζεται νέο πάρτι στο Ντουμπάι στις 15 Ιανουαρίου

Στην αποκάλυψη ότι ετοιμάζεται νέο ελληνικό πάρτι στο Ντουμπάι στις 15 Ιανουαρίου προχώρησε με συνέντευξή της στην εφημερίδα ΟΝ Time η ραδιοφωνική παραγωγός και DJ, Άντζελα Παντελή.

Η Άντζελα Παντελή μίλησε και για την περίοδο που έχει φύγει από την Ελλάδα και ζει στη Νέα Υόρκη τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια:

«Από το 2009 έφυγα μόνιμα για τη Νέα Υόρκη, όπου ζω και εργάζομαι ως DJ. Κάνω performances ως aerial dancer/acrobat και διδάσκω επίσης pole dance/aerial dancing yoga. Η κατάσταση όμως πλέον είναι αφόρητη. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, απογοητευμένη με αυτά που διαδραματίζονται. Το νέο έτος μπήκε με τους χειρότερους οιωνούς. Η Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μου για περισσότερο από μια δεκαετία, τη λατρεύω. Τέτοιες καταστάσεις με θλίβουν και μου προκαλούν ανασφάλεια τόσο για το δικό μου μέλλον όσο και για των συνανθρώπων μου..», λέει και διευκρινίζει:

«Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (σ.σ. μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο “Millennium Hotel”, όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη η κατάσταση, λόγω έξαρσης του Covid-19, είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία».

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...