Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Τροποποίηση δράσεων «Open Plan»

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης της Covid-19, τροποποιεί το πρόγραμμα των δράσεων του «Open Plan».

Διαδικτυακά συνεχίζουν τη λειτουργία τους τρία εργαστήρια: το – εμπνευσμένο από τη μορφή της Ιφιγένειας – εργαστήριο μόδας «Morphés» με την Ιωάννα Κουρμπέλα, το εργαστήριο ηλεκτρονικής μουσικής σύνθεσης με τον ‘Ακη Σίνο και την Anke Eckardt, «CHRONOTOPIA Αντηχήσεις / Echoes», και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εφήβους με τη χορογράφο Μαριάννα Καβαλλιεράτου και τον συνθέτη Γιώργο Μιζήθρα, «Ancient Future Solo».

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο, το «Open Plan» εμπλουτίζεται με το πρόγραμμα των «Radio Plays», μια νέα πρωτοβουλία του Φεστιβάλ σε καλλιτεχνική σύλληψη της Κατερίνας Ευαγγελάτου. Πέντε ξεχωριστοί δημιουργοί, καταξιωμένοι και ανερχόμενοι, ο Γιάννης Χουβαρδάς, o Δημήτρης Καταλειφός, ο Αργύρης Ξάφης, η Μαρία Μαγκανάρη και ο Γιώργος Κουτλής, αναλαμβάνουν τη σκηνοθεσία αντίστοιχων ραδιοφωνικών έργων, βασισμένων σε ελληνικά αστυνομικά διηγήματα, τα οποία ζωντανεύουν φωνές αγαπημένων ηθοποιών απ’ όλες τις γενιές του θεάτρου μας και θα μεταδίδονται από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ.

Το εργαστήριο χορού με τον Καντέρ Ατού και την ομάδα του Accrorap καθώς και τα πολυαναμενόμενα «Long Weekends», που είχαν ανακοινωθεί στο πλαίσιο του «Open Plan», το πρώτο με τον Κρίστοφερ Ρίπινγκ, το δεύτερο με την ομάδα της Μαγκί Μαρέν και τον Ουλίσες ‘Αλβαρες και το τρίτο με τον Τόμας Οστερμάγιερ, προς το παρόν αναβάλλονται.

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση νέων ημερομηνιών, αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...