Γενέθλια για τον Γιάννη Πάριο – Η συλλεκτική φωτό με τους “πέντε Βαρθακούρηδες”

Ημέρα χαράς η σημερινή για την οικογένεια Βαρθακούρη, καθώς ο Γιάννης Πάριος έχει τα γενέθλιά του και γίνεται 75 ετών.

Στον διάσημο Έλληνα ερμηνευτή έσπευσε να ευχηθεί και διαδικτυακά, ο πρώτος του γιος, Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος ανήρτησε μία οικογενειακή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο τραγουδιστής με τους τέσσερις γιους του.

Μάλιστα, ο Χάρης Βαρθακούρης σχολίασε με χιούμορ ότι ο πατέρας του έχει γενέθλια την ημέρα που γιορτάζουν οι γυναίκες, μιας και σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

“Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν 5 Βαρθακούρηδες. Δυο φυσιολογικοί και τρεις καλλιτέχνες. Ακριβώς δίπλα μου στέκεται (χαμογελαστός και καμαρωτός) ο καλύτερος -για μένα- Έλληνας τραγουδιστής ever, που τυγχάνει να είναι και πατέρας μας. Επίσης τυγχάνει, σήμερα που γιορτάζουν οι γυναίκες, να έχει τα γενέθλιά του! Χρόνια πολλά πατέρα μας, να σε χαιρόμαστε και να σε καμαρώνουμε (κι εμείς) για πάρα πολλά χρόνια ακόμα ❤️🎁 Επισης, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… και λίγο παραπάνω στις δικές μας ο καθένας” έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Όπως ήταν φυσικό, οι ευχές άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει επίσης δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

thetoc.gr

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...