Γη της Ελιάς Spoiler: Θρηνεί η Χάιδω – Νεκρός ο ΛυκούργοςΠολύ δύσκολες στιγμές θα δούμε να περνάει ο Λύκουργος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς.

Όλα θα ξεκινήσουν μια την επίθεση στο μαγαζί του ανιψιού του Χρήστου, αλλά και το φονικό που θα κάνει ο νεαρός πάνω στην άμυνα για να μην του κάνει κακό.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος θα δούμε να δέχεται απειλές από μπράβους της νύχτας που πουλούν προστασία στα μαγαζιά, αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους και τους διώχνει. Λίγο αργότερα όμως εκείνοι επιστρέφουν με κακές διαθέσεις. Αφού ο Χρήστος αντιστέκεται ξανά, οι μπράβοι τού σπάνε το μαγαζί: «Αυτή ήταν μια πρώτη γεύση, θα ξανάρθουμε», τον απειλούν. Και όντως οι μπράβοι πάνε πάλι στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους, με οδυνηρά αποτελέσματα, καθώς πάνω στη συμπλοκή ο Χρήστος σκοτώνει έναν από αυτούς. Λίγο αργότερα η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χρήστο και τον ανακρίνει.

Η θέση του φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του, ενώ ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Τελικά ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Θα πεθάνει ο Λυκούργος;

Σύμφωνα με πληροφορίες που…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PENALTY.GR

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...