GNTM 3: Αναγκαστική η επόμενη αποχώρηση

Εκτός GNTM 3 θα βρεθεί πολύ σύντομα η Ίριδα Παπουτσή, η χορεύτρια που έκανε πασαρέλα στο bootcamp με πουέντ, και αυτή η επόμενη αποχώρηση είναι αναγκαστική για ιατρικούς λόγους.

Η διαφορά είναι ότι το μοντέλο με το ξανθό λουκ μετά το makeover τίθεται εκτός, για λόγους υγείας.

Ο τραυματισμός του μοντέλου και η αναγκαστική αποχώρηση από το GNTM 3
Όπως είχαμε δει και στο τελευταίο επεισόδιο του GNTM3, η υποψήφια καλλονή τραυματίστηκε στο χέρι. Η κάμερα δεν κατέγραψε το γεγονός, απλώς την είδαμε με μπανταρισμένο το χέρι να περιγράφει στην κάμερα τι ακριβώς της συνέβη το προηγούμενο βράδυ.

Η Ίριδα αποχωρεί αναγκαστικά από το GNTM 3 για ιατρικούς λόγους

Η Ίριδα αποχωρεί αναγκαστικά από το GNTM 3 για ιατρικούς λόγους

Όπως είπε το χτύπησε χωρίς όμως να το καταλάβει, με αποτέλεσμα να την πονάει πάρα πολύ όπως είπε. «Δεν ξέρω με πονάει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να το κουνήσω. Έχει πρηστεί, δεν ξέρω τι έγινε και το έπαθα αυτό. Δεν έκανα κάτι περίεργο. Εκεί απλά που χόρευα, γύρισε» είπε στη Λία.

Στη συνέχεια το νεαρό μοντέλο πρόσθεσε στην κάμερα του GNTM 3: «Η αλήθεια είναι ότι το χέρι μου πονάει αρκετά και το βράδυ είχα θέμα στον ύπνο μου. Ξυπνούσα και πονούσα. Προσπαθούσα να το βάλω στη σωστή θέση. Τώρα δεν ξέρω το φταίει. Η κακή ενέργεια; Κάποιος με κοίταξε, μου έριξε lazer και έγινε αυτό. Δεν έχω βρει ποιος είναι αλλά θα τον βρω».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του youfly.com, η συγκεκριμένη κοπέλα – που εξ’ αρχής είχε αρέσει πολύ στους κριτές – λόγω του προβλήματος με το χέρι της αποχωρεί εντός της άλλης εβδομάδος. Οι γιατροί που την παρακολουθούν από τη στιγμή που είχε τον τραυματισμό, της συστήνουν να απέχει για ένα διάστημα, τουλάχιστον δύο εβδομάδων από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, προκειμένου να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο η Ίριδα αποχωρεί από το GNTM 3, καθώς δεν θα μπορεί να σταθεί στο σετ. Οι κριτές από την πλευρά τους, αν και εξ’ αρχής πίστευαν πολύ στο μοντέλο – που απογειώθηκε στο makeover με το ξανθό καρέ – σοκάρονται με την εξέλιξη αυτή. Από την άλλη, δεδομένης της κατάστασής της δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Η Ίριδα, αν και ήθελε πολύ να συνεχίσει στο παιχνίδι, μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες, ετοιμάζει τη βαλίτσα της και φεύγει.

Οικονομολόγος και χορεύτρια η Ίριδα του GNTM 3

Η 25χρονη Ίριδα-Κωνσταντίνα, αν και απόφοιτη Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ., ασχολείται επαγγελματικά με το χορό με εξειδίκευση στο μπαλέτο, το σύγχρονο χορό και το commercial. Η Ίριδα Παπουτσή κατάγεται από το Αγρίνιο, αλλά ζει στη Θεσσαλονίκη. Η ταυτότητα της μπορεί να γράφει Κωνσταντίνα, όμως η ίδια από μικρή ήθελε να τη φωνάζουν “Ίριδα”.

O χορός της έχει προσφέρει στην Ίριδα πειθαρχία, αντοχή και ευλυγισία, που θα της φανούν πολύτιμα εφόδια στο χώρο του modeling. Όνειρο της να μπορέσει να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες και να γίνει ένα διάσημο fashion model με δική της σχολή χορού.

Η Ίριδα Παπουτσή, όπως είχε δηλώσει αρχικά, μπήκε στο GNTM 3 για να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Άλλωστε ξέρει να ισορροπεί με χάρη στα δύσκολα και να κλέβει την παράσταση. Προφητικό ή μη, το motto της είναι το εξής: «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

Ο φακός «συνέλαβε» το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 3 στη Θεσσαλονίκη
Με σπορ λουκ σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης εθεάθη – όπως αποκάλυψε site της Θεσσαλονίκης – η Ίριδα Παπουτσή. Φορώντας αθλητικά παπούτσια, κολάν και τζιν μπουφάν, η κοπέλα που αποτελεί την επόμενη – αναγκαστική – αποχώρηση του GNTM3, περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους μαζί με την παρέα της. Μάλιστα, ένα ακόμη στοιχείο που ο φακός αποκάλυψε ήταν και το τατουάζ που έχει στο πόδι της. Η κοπέλα που βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες εκτός σπιτιού δεν έχει αλλάξει το λουκ του makeover, επιμένοντας στο καρέ ξανθό.

Αναγκαστική, λοιπόν, η επόμενη αποχώρηση του GNTM 3 και μάλιστα για ιατρικούς λόγους…

youfly.com


loading...