Η Δημοτική Πινακοθήκη Παπάγου – Χολαργού άνοιξε τις πόρτες της

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης Παπάγου – Χολαργού, η οποία στεγάζεται στην ανακαινισμένη αίθουσα «Αλέκος Φασιανός», του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ένας νέος χώρος τέχνης και πολιτισμού, τον οποίο κοσμούν περισσότερα από 40 έργα σπουδαίων ζωγράφων και γλυπτών, όλα δωρεές των καλλιτεχνών προς το Δήμο μας.

Την εκδήλωση των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, οι βουλευτές Θοδωρής Ρουσόπουλος και Δημήτρης Καιρίδης, η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη, οι Αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη, Βασίλης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Κεχρής, ο τ. Δήμαρχος Χολαργού Δημήτρης Νικολάου, η Πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού Φαίνη Χατζηαθανασιάδου και η Αντιπρόεδρος Δ. Σ. της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων Μαριάνθη Καφετζή και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε  τους καλλιτέχνες που πίστεψαν στην ιδέα της Δημοτικής Πινακοθήκης και χάρη στην προσφορά τους, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού απέκτησε μια σπουδαία πολιτιστική δομή, καθώς και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μιμή Ρουφογάλη, για τη ιδέα και την υλοποίησή της.

Η Δημοτική Πινακοθήκη θα λειτουργεί Δευτέρα -Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 17:00 έως 20:00.

 

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...