Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Σπαραγμός στην κηδεία της Μυρτάλης!Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Άκρως δραματικές σκηνές εκτυλίσσονται στην Αρεόπολη μετά τον απροσδόκητο χαμό της Μυρτάλης και όλο το χωριό με πόνο καρδιάς πήγαινει στο νεκροταφείο για το στερνό αντίο στην άτυχη κοπέλα.

Λίγο αργότερα ο Αλέξης βάζει τέλος στη δική του ζωή, ενώ η Μαργαρίτα, υπό το βάρος των ενοχών, θέλει να φύγει από τη Μάνη. Ο Αλέξης, μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Όταν συνειδητοποιεί την πράξη του, τηλεφωνεί αγχωμένος στη μητέρα του και την ενημερώνει για το φόνο. Η Μαργαρίτα τρελαίνεται από ενοχές καθώς άργησε να βγάλει την άδεια εγκλεισμού στο ψυχιατρείο και τσακισμένη από τις εξελίξεις αποφασίζει να τον παραδώσει στην αστυνομία.

Μετά την πρώτη ανάκριση, μία σοκαριστική αποκάλυψη του Αλέξη στον Κουράκο έρχεται να συνταράξει τους πάντες και να διαλύσει τη Μαργαρίτα. Ο νεαρός ομολογεί όλους τους φόνους που έχει διαπράξει και η μητέρα του όταν αντιλαμβάνεται για την πρώτη φορά ότι για πρώτη φορά ότι ο γιος της είναι κατά συρροή δολοφόνος, καταρρέει…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PENALTY.GR

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...