Η Κάμαλα Χάρις «μιμείται» τη Lisa Simpson;

Αρκετούς μήνες αφότου η animated σειρά έχει πιστωθεί ότι είχε προβλέψει την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ και όλα τα δεινά που τη συνόδευσαν, σήμερα της αποδίδεται το κατόρθωμα ότι άνοιξε το δρόμο της αντιπροεδρίας για την Κάμαλα Χάρις και ότι έπεσε μέσα μέχρι και στις ενδυματολογικές της επιλογές για την τελετή της ορκωμοσίας.

Οι θαυμαστές της σειράς αναφέρονται ξανά στο επεισόδιο «Bart to Future», όπου η Lisa Simpson έχει γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ, το οποίο ανήκει στην 11η σεζόν της σειράς και προβλήθηκε το 2000.

Σε αυτό η πρόεδρος Simpson σχολιάζει ότι κληρονόμησε έναν «φουσκωμένο προϋπολογισμό» από τον προκάτοχο της, ενώ φορά ένα μοβ κουστούμι με κολιέ και σκουλαρίκια από μαργαριτάρια, ακριβώς αυτά που φόρεσε και η Κάμαλα Χάρις στη χθεσινή της ορκωμοσία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα «αποκάλυψη» για τις μαντικές ικανότητες των σεναριογράφων της εμβληματικής animated σειράς έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους περισσότερους να γράφουν ότι «η Κάμαλα Χάρις είναι η Lisa Simpson»!

Πηγή: nypost.com

Πατήσετε εδώ και ακολουθήστε το ΕΝΘΕΤΟ στο Google News


loading...