Η κλινική: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (14/9)

Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα:

Η Ελευθερία (38) βρίσκεται στην Κλινική γιατί όταν ήταν με τον γιατρό Πασχάλη (40) σε ένα ξενοδοχείο, ζαλίστηκε και έκανε εμετό. Στην Κλινική φτάνει και ο σύζυγός της, ο Άγγελος (43) που έρχεται σε δύσκολη θέση όταν μαθαίνει για την απιστία της γυναίκας του.

Η Φανή (40) κατά την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της επισκέπτεται την κλινική λόγω ενός προβλήματος υγείας. Γνωρίζει ότι το παιδί της δεν θα έχει πατέρα, καθώς το μωρό προέκυψε κατά «λάθος» και καλεί τους κολλητούς της φίλους που είναι και ζευγάρι, τον Μάριο (40) και την Ηρώ (33) για να της συμπαρασταθούν. Όσο ο Μάριος προσπαθεί να σταθεί στην Φανή, η Ηρώ αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Η Ειρήνη (18), μία πολύ αδύνατη κοπέλα, φτάνει στην κλινική συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Αναστασία (45) νομίζοντας ότι πάσχει από νευρική ανορεξία. Καθώς οι γιατροί προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της υγείας της Ειρήνης, η σχέση μάνας και κόρης δοκιμάζεται.

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!


loading...