Η πρώτη μεγάλη έκθεση για την ιστορία του γκράφιτι και της τέχνης του δρόμου στην ΚίναH πρώτη μεγάλη αναδρομική έκθεση για την ιστορία του γκράφιτι και της τέχνης του δρόμου στην Κίνα φιλοξενείται τον Μάρτιο στο πολιτιστικό κέντρο K11 Musea ,στον Χονγκ Κονγκ.

Με την επιμέλεια του Τζέφρι Ντάιτς και την υποστήριξη του K11 Art Foundation, η έκθεση θα συμπέσει με την Art Basel Hong Kong και θα παρουσιάσει πάνω από 100 έργα από 30 καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Fab 5 Freddy, FUTURA και Jean-Michel Basquiat, μέχρι τον Barry McGee, Mister Cartoon, KAWS και AIKO.

Με τίτλο «City As Studio» η έκθεση θα αναδείξει τους πολλούς, καινοτόμους εκπροσώπους της τέχνης του δρόμου από τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Σάο Πάολο, το Παρίσι και το Τόκιο και θα προβάλει το εύρος και το βάθος της σκηνής του γκράφιτι σε διαφορετικές γενιές, στυλ και γεωγραφικούς χώρους.

Θα είναι μια εμβυθιστική εισαγωγή σε αυτό το ζωτικό κίνημα που συνεχίζει να έχει απήχηση σήμερα σημείωσε ο Τζέφρι Ντάιτς σε δήλωσή του.

Ακολουθήστε τo ΕΝΘΕΤΟ στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...